...........sn sound124 bu videoya daha dikkatli bakmanızı tavsiye ederim.biraz yardımcı olayım;.............................amacım sizi vazgeçirmek değil, bir ara bu konuyla ilgilenmiş biri olarak yazıyorum. belki rastlamışsınızdır nette ama ben yine de diğer arkadaşlar için paylaşayım bir TÜRK yapmış
PERENDEV - YouTube
bence bu daha inandırıcı ama güç üretme konusunda maalesefilk hareketten ..................
Galiba internette bu konuda incelenmedik video bırakmamışım
Verdiğiniz videoyu yine bu forumda buna benzer bir konuda 01-11-2011 tarihinde alput adlı bir üye yayınlamıştı. Sanırım kendisi yapmış. Bundan sonrada foruma pek girmemiş. Youtube hesabınada en son bu tarihlerde video eklenmiş. Kendisine ulaşamadığım kişilerden biri
60 yaşında bir adam halı sahada futbol oynuyor. Ne düşünürüm. Önce niçin oynadığını sorarım. Derse ki hoşuma gidiyor. Arkadaşlarla hoşca vakit geçiriyoruz birde spor yapmış oluyorum. Adamı takdir ederim. Birde hayıflanırım bu yaşta adam spor yapıyor . Ben boş boş dolaşıyorum diye. Peki adam derse ki burada top oynarken meşur olup milli takıma geçip milli olacam. Üzülürüm gülesim gelir birazda dalga geçerim.
Birisi mıknatıslardan Elektrik üretecek bir şey yapmaya çalışıyorsa. Ne düşünürüm. Önce niçin uğraştığını sorarım. Derseki. Bunu yapmak hoşuma gidiyor. El becerimi ve bilgimi arttırıyorum. Adamı takdir ederim. Birde hayıflanırım adam ne işler yapıyor . Ben boş boş dolaşıyorum diye. Peki bedava elektrik üreteceğim derse. Üzülürüm gülesim gelir birazda dalga geçerim.
Gelelim bazı çizimlere. Öncelikle şunu söyliyeyim magnetik alanın etkisi aradaki mesafenin karesiyle ters orantılıdır. Yani herhangi bir yönde magnetik etkiyi azaltsanız bile. Sadece aradaki mıknatısın o yöne biraz daha yakın durmasını sağlarsınız. Kısacası dönme olayı oluşmaz.
Kolay gelsin.....
mantıklı açıklama.peki ınsan oglunun goremedigi bir sey varsa.yoktan var dile biliyorsa enerji.neden bunu cözmeye ugrasan insanları taslarız yardım etmiyoruz.yada dusuncesine bir fikir olarak bızlerde birsey eklemiyoruz.kuralları biz koyarız.enerji yoktan var edilir.sakın dini boyuta cekmeyın...
mantıklı açıklama.peki ınsan oglunun goremedigi bir sey varsa.yoktan var dile biliyorsa enerji.neden bunu cözmeye ugrasan insanları taslarız yardım etmiyoruz.yada dusuncesine bir fikir olarak bızlerde birsey eklemiyoruz.kuralları biz koyarız.enerji yoktan var edilir.sakın dini boyuta cekmeyın...
Öncelikle DNDRRR Arkadaşı teprik ediyorum.aynen kuralları biz koyarız, ne kadar ispat, deney ve açıklama olsa bile kesin doğru diyemeyiz bunlar bizi yanıltabilir yanılttığı için doğru deriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?