Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Free Energy" gibi sanal dünyada kalmış ve gerçekleşmiş şekli hayata geçirilip uygulaması yapılamamış projeler yerine,daha önce kesin verim alınmış ve uygulaması başarıyla yapılmış elektrik üretim.......

Yanlış anlamayın ama sizinki birazda sürçü paragraf olmuş. Ben konuyu yeni kaynaklar bulmak üzerine veya var olan kaynakları geliştirmek üzerine açmadım. Amaç manyetik motor varsa yapalım herkese ulaştıralım... yoksa (ben kesinlikle olduğuna inanıyorum) neden yok? mantıklı açıklamalarla konuyla ilgilenen herkesin anlamasını sağlamak...

Bazı arkadaşlar cevaplarımı sert buluyor ama yani daha nasıl ifade edebilirim konuyu saptırmayalım diye.

Ayrıca yanlış anlamayın ama neden bize taklitçilik öneriyorsunuz? Bu kafayla gidersek biz ancak alman asfaltına yama yaparız. Diyorsunuz ki kışın yol delinmiş acaba nasıl yamasak. Bize yama yöntemi değil asfalt lazım. Ayrıca bahsettiğiniz konu ciddi labratuar çalışmaları gerektiren çalışmalar diye düşünüyorum... Manyetik motor olayı tam olarak böyle değil....

Öyle bir konuşma yaptınızki bir insan sizin konuşmanızdan şunuda anlayabilir. "(Herşeyin iradesi elbette yüce Allah'ın elindedir) Haşa bu günkü teknolojinin tamamını Allah Hz. Ademe öğretmişti bizde biraz geliştirdik..." Ne yani bu dünyada yapılan her şeyin kaynağı veya dayanağı geçmişteki eski bir versiyonumu?

Daha bilimsel yaklaşımlar bekliyorum...

Dediğim gibi lütfen yanlış anlamayın...

Birkaç çizimi yayınlamak için hazırlıyorum başka işlerde var daha bitiremedim...

Çalışmaya devam sağlıcakla...
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
sorunu çözmüşsünüz tebrikler..
 
Şimdi bu alet çalışıyormu?
Hemen kopyalayıp ben yaptım diye ünlü olayım.
 
uygulayıp denenmeli mıknatısın nasıl davranacağını şekil üzerinde anlamak zor
 
Mantık, eldeki bilgi ve basit deneylere dayanarak çok hassas bir yapıya uygulandığında çalışması gereken bir sistem. Ancak sayın hlyahkan ın dediği gibi şu an tam olarak deneme imkanı bulamadığımızda çokda kesin konuşmak mümkün değil ancak dediğim gibi çok çok hassas ölçümler yapılarak milimetrik çalışılması gerekiyor. Çünkü bu sistemde elde edilen güç yani ilk karşılaşma tepkisi ile beklenen tepki arasındaki fark çok az. Basit deneylerde çok fazla hissediliyor ancak sisteme uygulandığında daha azdır.
 
perendev motor elektrik motoruna göre daha verimli (boyutlarınla oranla) fakat iş bunu yapabilmekte basit yapılardan verim beklenmemeli.
 
perendev motor elektrik motoruna göre daha verimli (boyutlarınla oranla) fakat iş bunu yapabilmekte basit yapılardan verim beklenmemeli.

Yazmayı unuttum. Asıl olay yapmakta. Elde edilen güç gram kadar olsa bile işe yarar. Bu motorun çalıştığını kanıtlamış oluruz. Daha verimli çalıştırma işi kolay... Çok öncede dediğim gibi hele o şaft bi dönsün gerisine Allah büyük.
 
Şu vize dönemim geçsin bir kaç video koymayı düşünüyorum ;) kanıtı ortaya koyayım (IP adresinden beni bulmazlar değilmi :D )
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
128,828
Mesajlar
920,817
Kullanıcılar
450,920
Son üye
cihan.demir

Yeni konular

Geri
Üst