pic 877a ile led pano yapımı hakkında

dmr_03

Üye
Katılım
1 Mar 2012
Mesajlar
12
Puanları
1
Yaş
33
led pano yapımı hakkında yardımcı olursanız sevinirim !!!!!!
 
selamın aleyküm,

Arkadaş led panolardan kasıtın kayan yazılar, bilgi panoları, scoreboard lar ise eğer, o işe hiç girme... neden dersen ben 2 ay boyunca araştırdım. sonunda CCS kursuna gittim led kayan yazı yapmak için. gittik eğitim aldık öğrendik profesyonel olduk herşey süper. Kendim bi yazılım yaptım. çalışıyor iyi güzel. 1 Güç Kaynağın mükemmel olmalı. 2 Led yoğunluğuna göre tarama sistemin iyi düşünülmüş olmalı, 3 Plaketler çift taraflı olması gerek yoksa çooook büyük olur oda zahmetli iş. ve bir sürü iş..

Sonra Çalıştığım yerde ( PERPA ) ' da Hazır çinlilerin yapmış olduğu 32x16 sıralı led boardları gördüm tanesi 65 TL. hepsi birbirine seri bağlanabiliyor ( sonsuz ) ev bir tane de Programlama kartı var 80 TL . hepsi bu kadar. 60 animasyon saat termometre vs.. bir sürü özellik var. Kutularıda Satılıyor ucuz ucuz. Yani BU çinliler yüzünden bu iş de bitti. yapacaksan bu şekilde hazır al uğraşmadan yap derim. aksi takdirde Sonu hep hüsran olur moralin bozulur.

He genede yok ben öğrenmek için yapmak istiyorum dersen sana bizzat ben yardımcı olmak isterim.

Saygılarımla ,
 


iyi akşamlar.. benim tasarım ödevi olarak skorbord yapmam gerekiyo fakat bu konu hakkında pek bi bilgim yok maalesef.. pic olarak 16f877'yi önerdiler fakat bunun yanında skorbord için hangi malzemeleri kullanmalıyım??
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…