Pil gibi davranan Dc-Dc dönüştürücü

J.ibrahim

Üye
Merhaba değerli forum üyeleri ve ustalar. Resistivite cihazımın içinde milivolt ölçmek için kaliteli multimetre takılı. Bu multimetre 9v pil ile besleniyor. Dc Dc dönüştürücü kullanarak multimetreyi çalıştırmayı denedim fakat çok fazla gürültü oluştu. Cihaz boştayken volt kademesinde 20 volta yakın değer gösteriyor milivolt kademesinde zaten ölçemiyor ve sürekli değişken sapmalar var. Pil gibi davranan 12 volt beslemeli 9 volt çıkış verecek bi devreye ihtiyacım var. teşekkürler

hiç denemedim ama lm2596 yı denedin mi? yani multimetreyi çalıştırma konusunda.

2596 150khz de çalışıyor 4005 300khz de hangisi avantajlı bilemedim

9 volt pili bu cihazla beslesem pilden multimetreye cıkış versem durum yine aynı mı olur

multimetren 9 volt ile çalışmıyor mu? 9 volt pili direkt neden bağlamıyorsun onu anlamadım.

multimetren 9 volt ile çalışmıyor mu? 9 volt pili direkt neden bağlamıyorsun onu anlamadım.
Multimetre bir resistivite cihazının içinde . Resistivite cihazı ise 12 volt akü ile beslenip 220 dc volta yükselterek yer içine akım gönderiyor. Ben arazide sürekli cihazı açıp pil değiştirmek istemiyorum. onun yerine 12 volt aküden gereken enerjiyi cekip bu dertten kurtulmak istiyorum. başka bir cihazım var onda sistem bu şekilde çalışıyor bu cihazımıda tek akü ile besleyip bütün fonksiyonlarının çalışmasını sağlamak derdim

Multimetre bir resistivite cihazının içinde . Resistivite cihazı ise 12 volt akü ile beslenip 220 dc volta yükselterek yer içine akım gönderiyor. Ben arazide sürekli cihazı açıp pil değiştirmek istemiyorum. onun yerine 12 volt aküden gereken enerjiyi cekip bu dertten kurtulmak istiyorum. başka bir cihazım var onda sistem bu şekilde çalışıyor bu cihazımıda tek akü ile besleyip bütün fonksiyonlarının çalışmasını sağlamak derdim
benim bilgim o kadarına yetmiyor kusuruma bakma.

Forum istatistikleri

Konular
133,435
Kullanıcılar
459,441
Son üye
beranarı

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri