Mtalgan
Üye
Genelde mikrodalga trafoları standart ben iki çeşidini gördüm. Uzun modeli var o da br kaç projede kaynak makinesi olarak kullanılmış.Elektronik işinden anlamam
Elektronikci arkadaşların yorumlarını beklemeniz .
Elinizdeki ürünün revize + modification yapmak istiyorum konu açmanız daha iyi olur .
Forumda konunuza cevap verilecek yoğunluk zamanı kişi sayısı fazla yeni konu açmanız .
İsterseniz yeni konu açmayı bayram sonrasına bırakmanız
Şimdilik bu konu üzerinde yürümeniz bence daha mantıklı .
Elimde 800W lık mikro dalga trafo aldım diyorsunuz .
Trafo almadam önce danışsaydınız daha iyi olurdu .
Belki tavsiye farklı olabilir ( acele etmişsiniz .)
Önce danışma sonra siparişi satın almak idi .
Sonuç :
Elimde 800W lık mikrodalga trafosu var .
Ürün ile modification uyumu önemli .
Bence ürününüze ait ve benzeri çeşitli modification videoları seyretmeniz bilğiler edinmeniz .
800W lık mikro dalga trafo modification
Diğer iyileştirmeleride yapmanız . ( çeşitli videolarda öneriler var )
Kolay gelsin Sağlıcakla kalın .
Genelde daha güçlü olsun saf nikel yada 0,2 den kalın şeritlere puntolama yapaın diye mikro dalga trafosu takıyorlar diye biliyorum. Atladığım bir yer mi var acaba?Merhabalar.
Mikrodalga trafosu ile olur ama makinanizda guc düşüşü olur. Yine de 0.15 Nikel serit puntolarla diye düşünüyorum.
Gelelim orjinal transformatore ,
Bu trafonun arızalı olduğuna kanaat getirmek için ona izolasyon testi yapmak gerekir. Meger test cihazi ile gerilim verip sargı sargı arasi ve sargı şase arasi izolasyonuna bakmadan o trafonun arızalı olduğuna kanaat getiremeyiz.
Benzer büyüklükte bir trafoyu bu cihaza bağlayıp yine trafo attiriyormu denenebilir.
Ürününüz güzel bir ürün. Mikrodalga trafosu ile alinacak guc 700 watt civaridir. Punta için yeterli ama elinizdeki trafo saha güçlü.