Pirize fiş taktım elektirigi gitti herşey alt üst oldu

nezih2535

Üye
Şarjlı matkabın bataryasını şarja taktığım anda elektrikler gitti sonrasında ama şartıyla attığını fark edip onu kaldırdık fakat buzdolabı kendi kendine açılıp kapanıyor lambalarda voltaj yükselip azalıyordu şarteli bir kere daha açıp kapattığımda şarjlı matkap kendi kendine çalışip kapandu yardımcı oldum lütfen çok sıkıntıdayız ne yapacağımızı bilmiyoruz

Son düzenleme:
Şarjlı matkabın bataryasını şarja taktığım anda elektrikler gitti sonrasında ama şartıyla attığını fark edip onu kaldırdık fakat buzdolabı kendi kendine açılıp kapanıyor lambalarda voltaj yükselip azalıyordu şarteli bir kere daha açıp kapattığımda şarjlı matkap kendi kendine çalışip kapandu yardımcı oldum lütfen çok sıkıntıdayız ne yapacağımızı bilmiyoruz
Basit düşünün, elektrikçi çağırın.

bak güzel insan, burada elektrikçi var, Elektrik mühendisi var, yüksek mühendisler var, alaylılar var, benim gibi tamirciler var, var da var, hani senin derdine çare olacak kişi(ler) mutlaka var. ama sen ne bir görsel bile paylaşmışsın, sadece derdini anlatmışsın belli ki bu işlerden de anlamıyorsun. bak yukarıda ustalarım
@Mustafa KABADAYI
@Erhan_TR
@huh ustamın kafasını karıştırmışsın
yani bu işler öyle kolaylıkla yapılabilecek şeyler değil, lütfen bir elektrikçi çağır ve sistemi düzeni kontrol ettir. bazen bir vida sıkar düzelir bazen bir Sigorta değiştirir düzelir, bazen de bir köprü atar düzelir. ama o dediğim şeylerin ne olduğunu bilmek öğrenmek birazcık tecrübe ve bilgi gerektiriyor. bizler senin gözünün gördüğünü göremiyoruz. ha bu arada aklında olsun benim şerefsiz liebherr marka buzdolabı da canı ne zaman isterse o zaman çalışıyor bana ne zaman çalışacağını hiç söylemiyor.

Forum istatistikleri

Konular
129,860
Kullanıcılar
452,722
Son üye
gsdfs

Yeni konular

Geri