Tek tip kıyafet uygulaması 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile hayata geçirildi. Türkiye''de bu uygulamaya geçilmesi tartışmaları da beraberinde getirdi.
Neden yaptırmasınlar arkadaşımız yukarda yazmış lüks araba yapma insanların bineceği yola gidebileceği bir araba yap dışarı satmaya gerek yok Türk insanı binsin yeter yabancı arabalara para vermekten kurtulalım ama yapabiliyorsak en iyisini yapıp satalım.Müslüman ülke araba yapamaz diyorsunuz ya SAMAD dı galiba İran araba markası İran bile yapmış biz niye yapmayalım
geçildiğine göre
o zamanda ilerlemek içinde tek tip elektrikli Türk yapımı otomabil kullanımı getirilecek , önce fabrika ayakta kalsın , sonra daha çok ilerlemeler gelsin .
Devir imaj devri ya sonuç ne?Dolar 4,16 tl euro:5 tl nin üstünde devir imaj devri değil kardeşim devir üretim devri gerekirse bütün inşaatları durdur köprülere para basmayı bırak sanayii devrimi yap elinde tübitak var üniversiteler var aselsan var parayı bunlara AR-GE yaptır tabi organik hoşaf ar-ge si değil mikrocip üret araba üret özel sektör yapmıyorsa kur fabrikayı ürünlerini çıkar tl üzerinden piyasaya ve hatta dünyay satTürkiye müslüman bir ülke . Türkiyede üretim yaptırmazlar. Yapmaya çalışanların sonu malum.
Sokaktaki vatandaşa sorsan Türkiyede motor, araba , tank , uçak, uçak gemisi bile yapılıyor. Devir imaj devri.
Devir imaj devri ya sonuç ne?Dolar 4,16 tl euro:5 tl nin üstünde devir imaj devri değil kardeşim devir üretim devri gerekirse bütün inşaatları durdur köprülere para basmayı bırak sanayii devrimi yap elinde tübitak var üniversiteler var aselsan var parayı bunlara AR-GE yaptır tabi organik hoşaf ar-ge si değil mikrocip üret araba üret özel sektör yapmıyorsa kur fabrikayı ürünlerini çıkar tl üzerinden piyasaya ve hatta dünyay sat
Üretim peşinde koşan var mı aramızda?
Ben hep 50 tl'lik aldığım için problem yok.