Valf e elektrik geliyor olabilir valf in içindeki metal kısım mıknatıslanıyor mu?Bir demir le kontrol edin valf in bobinide arızalanmış olabilirArkadaşlar Merhaba;
Forstar 220 Tonluk enjeksiyon makinesinin Kalıbı kapatan oransal valfe sürekli Elektrik akımı gelmekte oranları sıfıra getirsek dahi kalıp kapanıyor sizce sorun ne olabilir ?
oransal valf soketlerini sök yine hareket varsa valf de pislik vardır hareket yoksa oransal sürücü kartında arıza vardır.Arkadaşlar Merhaba;
Forstar 220 Tonluk enjeksiyon makinesinin Kalıbı kapatan oransal valfe sürekli Elektrik akımı gelmekte oranları sıfıra getirsek dahi kalıp kapanıyor sizce sorun ne olabilir ?
bacaktan kastın nedir abiAbiler herkes e merhaba ben bu iş de yeniyim yardımınıza ihtiyacım var kasa üretim makinası kasaları güzel çıkartıyor ama tek sıkıntı 20 dakika da bir bacak çakılı kalıyor ben bunu nasıl düzelte bilirim
Kasa nın 4 bacak varya abi bir tanesi kalıp ta sıkışıp kalıyorbacaktan kastın nedir abi
sıkışan kasayı kalıptan çıkardığında sıkışan bacakta yaralanma var mı ? Derin çizikler ağır yaralanmalar var mı?Kasa nın 4 bacak varya abi bir tanesi kalıp ta sıkışıp kalıyor