PLC Öğrenmek İçin ÜCretsiz Eğitim Videoları

PLC eğitimlerinde öncelikle hangi video yüklensin istersiniz?


  • Kullanılan toplam oy
    104

kibrit

Üye
Katılım
26 Mar 2007
Mesajlar
38
Puanları
1
Ben Bülent KARAYAZI; Öğretmenlik mesleğimle birlikte eğitim setleri imalatı yapmaktayım. Uzun zaman makine imalatı ve PLC programlaması üzerine çalıştım.

Hazırladığım video eğitimlerini ücret karşılığında satmamaya ve Ülkemiz insanlarıyla ücretsiz bir şekilde paylaşmaya karar verdim.

Eğitim setleri üzerinde hazırladığım uygulamalı PLC eğitim videolarını yayınlamaya başladım. 140 bölüm çektim. Hepsini sırayla yüklüyorum.

Herkes kısıtlamasız bir şekilde izleyebilir. Sırasıyla Servo - step motor, ileri seviye PLC programlama, analog işlemler ve haberleşme konularına ait video eğitimlerini de yayınlayacağımplc.

Bu yazdığım mesaj reklam amaçlı değildir. Herkes faydalansın istiyorum.

Bu videoları YouTube üzerinden izleyebilirsiniz. Fakat ileri ki günlerde "konu sırası bakımından" ve "eğitimler proje odaklı" olduğu için karışıklık yaşanacaktır.

Doğru sırayla izlenebilmesi için http://www.ulusotomasyon.com/plc-dersleri-egitim-anlatim-videolari adresinden izlemenizi tavsiye ederim.

YouTube kanalından izlemen isteyenler için adres: https://www.youtube.com/channel/UCezxk7qoxlRqitzJDDWuhzw

NOT: İleri ki günlerde YouTube kanal ismini değiştirme hakkı tanınacaktır. Yukarıdaki YouTube linki çalışmayabilir.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Hocam emeğinize elinize sağlık videoları göz ucu ile biraz izledim. Ben rs485 haberleşen 2 eksenli absolute kontrollü uygulama videosuda paylaşabilir misiniz? Plc den pulse çıkışlı değil de tamamen haberleşme protolü üzerinden konrol edilen ve encoder pozisyonunuda ekrandan okuyabileceğimiz bir örnek uygulama olursa çok iyi olur.
 
egzantrik1453;

Belirttiğiniz uygulama videosunu Delta ASDA-A2 ile yapıp yayınlayacağım. Tamamen haberleşme komutlarıyla servo motor kontrolünü içerecek.
 
Çok teşekkürler. O zaman merakla bekliyoruz. :)
 
Hocam emeğinize sağlik delta anolog islemlerle ilgili videolar yüklermisiniz
 
Emeğiniz için tebrikler
Paylasiminiz için teşekkürler


aydinDr
 
Videoları yayınlamaktan vazgeçtiniz heralde. Uzun zamandır yayınlanmıyor.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,007
Mesajlar
922,449
Kullanıcılar
451,218
Son üye
emrah asrav

Yeni konular

Geri
Üst