panomontoru37
Üye
2 yıllık veya 4 yıllık üniversitede plc eğitimi veren bölümler hangileri
İlaç almak içn doktorada gerek yokPlc ogrenmek icin universite okumak gerek mi???
Bazılarının ortaokul diploması bile yok. (Dimi Faruk ?)cogunun meslek lisesi diplomasi bile yok.
Mekatroniği bi araştırın.2 yıllık veya 4 yıllık üniversitede plc eğitimi veren bölümler hangileri
Panomontoru sen kendince dalga geciyosun galiba ama sunu soyleyeyim. Sen 4 yillik yada 2 yillik mezunuysan ve bir konu ogrenmek icin okula gerek var diyorsan vay haline diyorum yada okul falan okumadiysan kendini kucumseme ezik olma lutfen;;(((Bazılarının ortaokul diploması bile yok. (Dimi Faruk ?)
Mekatroniği bi araştırın.
Yaş ne olursa olsun;
Alıcaksın bir plc, transistör çıkışlı olsun. Step-servo gibi uygulamarda röleli işe yaramaz, yutup'dan da 8-10 video izlersen ufkun açılır, duacımız olursun..
@acayip_biri , Yaptığınız alıntı benim yazımdan da, yorumunuz @panomontoru37 için mi? benim içinmi?Panomontoru sen kendince dalga geciyosun galiba ama sunu soyleyeyim. Sen 4 yillik yada 2 yillik mezunuysan ve bir konu ogrenmek icin okula gerek var diyorsan vay haline diyorum yada okul falan okumadiysan kendini kucumseme ezik olma lutfen;;(((
Ha sunuda soyleyeyim sen simdi ekart belgesi icinde universite falan ariyorsundur mazallah