Plc öğrenmek istiyorum evden

Osmanbykra

Üye
Arkadaşlar selamünaleyküm plc ye ilgimin olduğunu stajda öğrendim az çok bir şey öğrendim ancak bunu dahada geliştirmek istiyorum evden ama ne youtube da ne başka yerde güzel videolar bulamadım ne yapabilirim evde nasıl geliştirebilirim bana yardımcı olur musunuz ?

Arkadaşlar selamünaleyküm plc ye ilgimin olduğunu stajda öğrendim az çok bir şey öğrendim ancak bunu dahada geliştirmek istiyorum evden ama ne youtube da ne başka yerde güzel videolar bulamadım ne yapabilirim evde nasıl geliştirebilirim bana yardımcı olur musunuz ?
ben kendim elektrikçiyim internette araştırmalarda cok güzel şeyler var benim tavsiyem eğer delta plc ve dop Panel kullanımla başla youtube de eğitim videoları sıfırdan anlatımlı var kolay öğreneyim diyosan delta wplsoft ve dopsoft programları internette ücretsiz indirebilirsin eğitimleri izleyerek kendini geliştirebilirsin ben şuanda kendi çalıştığım firmada izleme takip sitemi yaptım delta plc e delta panelle basınç okuyorum sıcaklık okuyorum şebeke analizörlerden değer izliyorum kardeşim kendine bi yoldan başlayım diyosan delta plcden şaşma diğer leri birazda zor delta türkçe olduğu için kolay çözersin takıldığın yerde burdan sor muhakkak birileri cevap yazar yada deltanın form sitesindende cok örnekler alabiirsin .
şimdiden kolay gelsin iyi çalışmalar

Forum istatistikleri

Konular
129,892
Kullanıcılar
452,777
Son üye
Phaidon57

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri