Mustafa timurer
Üye
Abilerim mezun olmak için 1 sınavım kaldı o da plc lütfen yardımcı olur musunuz?
Abi anladığım kadarıyla plc den iyi anlıyorsun rica etsem bana da yardimci olur musunbu kod çalışmaz .çok detaylı incelemedim ama ilk gördüğüm şey Timer_2 nin bir alt satırında, timer_2 0 a eşitse ve 2 den küçükse diye bir kısım eklenmiş.Timer_2 nin değeri 1 olduğu anda q0.0 enerjilenmeyecektir.
Compare fonksiyonlarını timerlarda kullanmak çok doğru olmayabilir.Bunun yerine bir kaç tane timer kullanın.Daha sağlıklı ve stabil çalışır sistem.
Doğrudan projeni ben yapmam ama bu konudaki arkadaşın yaptığı gibi siz bir şeyler yapıp paylaşırsanız eksik ve ya yanlış olan yerleri tespit ettiğim kadarıyla paylaşırım.Abi anladığım kadarıyla plc den iyi anlıyorsun rica etsem bana da yardimci olur musun
Abilerim kardeşlerim plc dönem ödevime yardım eder misiniz
Abi 4 soru var ikisini çözmem gerekiyor ben bu soruda buraya kadar geldim ama adreslendirmelerde kafam karıştı iyice düzgün bir şekilde nasil yazılacağını tam bilmiyorum stl sini ben yapabilirim ama bu kısmı tam otutturamadımDoğrudan projeni ben yapmam ama bu konudaki arkadaşın yaptığı gibi siz bir şeyler yapıp paylaşırsanız eksik ve ya yanlış olan yerleri tespit ettiğim kadarıyla paylaşırım.