Poe kameradan görüntüyü alma sorunu

neoncuuu

Üye
Katılım
17 Şub 2014
Mesajlar
11
Puanları
1
Yaş
45
merhaba arkadaşlar elimde iki adet poe swich speed dome kamera var .Kameraların marka ve modelleri ve dış kasaları olmadığı için teknik bilgileri hakkında bir cevap bulamadım. Sadece sitede okuduğum yazılardan poe kameralar için üzerinde sadece eternet girişi olduğu için poe splitter almam gerektiği ve bu splitter ile görüntü ve enerji verebileceğimi öğrendim.Gerekli olan tp link poe splitter temin ettim ve çalışma voltajını bilmediğim için sadece 12 volt ile enerji verdim ve diğer splitterden çıkan eternet kablosunuda modeme girdim.En son bilgisayarımdan ıp scanner programı kurup görüntüyü alabileceğimi düşündüm fakat maalesef kameraların ikisininde ne ıp sini öğrenebildim nede arayüzüne erişebildim.Daha sonra aklıma poe splitterden enerji ve görüntü aktarımı oluyorsa enerji haricinde cat 5 kablodaki diğer renk uçlardan belki görüntüyü alabilirim diyerek monitörün av girişine cat 5 üzerindeki bütün uçlardan görüntü almaya çalıştıysamda sonuca tekrar erişemedim.Lütfen bana poe speed dome kamerlardan anayan arkadaşlar yardımlarını rica ediyorum.
 
Kameranın network çıkışından analog görüntü alamazsın. Ürünün ip adresini bulmanı için kendi ip bulma programına ihtiyacınız var. Ürünün resmini eklerseniz daha iyi olur verdiğiniz bilgilerle yardımcı olmamız zor.
 
IMG_20140716_234304.jpg
IMG_20140716_234426.jpg
IMG_20140716_234257.jpg
 
Resimleri bunlar arkadaşlar.
 
Merhaba ip kamera sistemleri türkiye'de daha oturmadı. Senin durumunda bir çok kişi var maalesef ip kameranın net modelini bulup o model için kullanılan ip bulma programını temin etmen gerekir. Başka türlü elindeki kameralara çözüm bulamazsın.
 
marka ve model hakkında hiç bir yazı yok bu tür bir kamerayı kullanan bir arkadaş veya çözüme gitmek için yol gösterecek arkadaşların önerilerini önemle bekliyorum.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,035
Mesajlar
922,701
Kullanıcılar
451,293
Son üye
EagleClaw

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst