pompa motoruNA inverter bağladığımızda akım neden yükseldi?


Soruya Dikkat Edin! Tamamen Mantık Sorusu Yada Alakasız Bi Sorudur! Bir Dalgıç Motoru Var 45 kw Gücünde Ve Bu Dalgıç Motoru İnvertör İle Çalıştırılıyor Verilen Akım Detaylarını Geçin Ve 45 kw Gücünde Bir Dalgış Pompasının İnvertör İle Çalıştırıldığını Düşünün! Bu Soru Yorum Yazacak Kişilerin Elektrik Bilgisini Sınamak İçin Sorulmuş Bir Sorudur(elektrik bilgisi hiç olmayan birinin sorduğu soru olma ihtimali de var ayrıca) Hadi Bakalım Sorunun İçindeki Soruları Çıkarın. Saygılar...
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
sürücü paremetrelerinde motorun sürme şekli var tork modu,karesel döngü vs. bu paremetreyi değiştir ve enerji tasarruf modunu etkinleştir..
 
arkadaşlar pompaya başka marka sürücü takacağım, akımıda pens ampermetre ile ölçeceğim artık bi değişme olursa yazarım. önceki ölçtüğümüz akım pano üzerindeki her fazı ölçen ampermetrelerdendi. fikri olan söylesin. parametrelerlede çok uğraştık ama değişen bişey olmadı.
 
1. ihtimal: Ampermetre gerçek rms tipi değilse giriş akımı harmonik bileşenler içerdiği için yanlış okuyor olabilir. Yoksa inverter giriş akımı çıkış akımından (motor akımından) düşük olmalı. Yani akımın artması değil, azalması beklenir.
2. ihtimal: Arkadaşların da dediği gibi bu çalışma modu (yani seçilen gerilim-frekans ilişkisi) bu pompaya uygun olmayabilir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…