Hobar
Üye
Arkadaşlar elimde 30 adet 1w lık sıcak beyaz power led ve soğutucu heatsinkleri bulunuyor. Bunları bir driver ile yakıp dimmer ile parlaklığını ayarlamak istiyorum. Parçaları kendim yapmayıp hazır alacağım.
Konya sokakta bir tane driver buldum 48v dc çıkışı var. 15 erden seri olarak 2 kanal bağlarsam 3.2V gibi oldukça ideal bir değer düşüyor led başına. Başka hiçbirşeye gerek kalmadan yanar ama parlaklık ayarı da yapmak istiyorum.
-Bunu yapmak için driverın farklı mı olması lazım? Bazıları Dimmable olarak geçiyor. Bunlardan mı alınmalı yoksa herhangi bir driver olur mu?
50W Dimmable LED Driver Converter Power Supply for 50W High Power LED Light | eBay
Dimmer olarak da şunlardan birini düşünüyorum. Ama 12-24v arasında genelde.
DC12 24V Touch Panel Hand Dimmer Brightness LED Controller for LED Light Lamp | eBay
Wireless RF Touch Panel LED Dimmer Remote Brightness for Single Color LED Strip | eBay
IR Remote LED Light Dimmer Brightness Control 12 24V8A | eBay
Uzun ömürlü bir sistem için hangi ikiliyi alıp bağlantıyı nasıl yapayım?
Konya sokakta bir tane driver buldum 48v dc çıkışı var. 15 erden seri olarak 2 kanal bağlarsam 3.2V gibi oldukça ideal bir değer düşüyor led başına. Başka hiçbirşeye gerek kalmadan yanar ama parlaklık ayarı da yapmak istiyorum.
-Bunu yapmak için driverın farklı mı olması lazım? Bazıları Dimmable olarak geçiyor. Bunlardan mı alınmalı yoksa herhangi bir driver olur mu?
50W Dimmable LED Driver Converter Power Supply for 50W High Power LED Light | eBay
Dimmer olarak da şunlardan birini düşünüyorum. Ama 12-24v arasında genelde.
DC12 24V Touch Panel Hand Dimmer Brightness LED Controller for LED Light Lamp | eBay
Wireless RF Touch Panel LED Dimmer Remote Brightness for Single Color LED Strip | eBay
IR Remote LED Light Dimmer Brightness Control 12 24V8A | eBay
Uzun ömürlü bir sistem için hangi ikiliyi alıp bağlantıyı nasıl yapayım?