Power supply

Soğuk ortamda kablonun direnci daha düşük olur. Aynı kablonun 20 derecedeki direnci 0,524 ohm. Çalıştırılacak yükün ne olduğu belli değil o yüzden %7 gerilim düşümü seçip hesaplama yaptırdım ama oltayı bıraktım balığı arkadaş tutar artık istediği değeri seçip hesaplatabilir.​

Soğuk ortamda kablonun direnci daha düşük olur. Aynı kablonun 20 derecedeki direnci 0,524 ohm. Çalıştırılacak yükün ne olduğu belli değil o yüzden %7 gerilim düşümü seçip hesaplama yaptırdım ama oltayı bıraktım balığı arkadaş tutar artık istediği değeri seçip hesaplatabilir.​
Yük LED aydınlatma olaca DC de müsade edilen gerilim düşümü %kac ve uyulmazsa ne tür sıkıntılar dogurur

Led 24V ta da çalışır 20V ta da çalışır sıkıntı yok ama bir cihaz vardır 1V gerilim düşümü bile çalışması için önemlidir o zaman sıkıntı olur. Ayrıca gerilim düşümü ne kadar az olursa kabloda ısı olarak kaybolacak enerjiden o kadar kar edersin ancak bunun için daha yüksek kesitli kablo kullanmak gerekeceğinden ilk yatırım maliyetin yüksek olur.
https://www.emo.org.tr/ekler/cc5a85842d8d326_ek.pdf

Led 24V ta da çalışır 20V ta da çalışır sıkıntı yok ama bir cihaz vardır 1V gerilim düşümü bile çalışması için önemlidir o zaman sıkıntı olur. Ayrıca gerilim düşümü ne kadar az olursa kabloda ısı olarak kaybolacak enerjiden o kadar kar edersin ancak bunun için daha yüksek kesitli kablo kullanmak gerekeceğinden ilk yatırım maliyetin yüksek olur.​
7.5 mm2 kablo ile araya da 300 wDC DC regülatör koysam olmaz mi

Arkadaşım antin kuntin işlere girmeye gerek yok. Olması gerekeni Underground söyledi ama beğenilmedi birde üstüne fırça yedi. Benden bu kadar. İşlerinizde kolaylıklar.

Forum istatistikleri

Konular
130,294
Kullanıcılar
453,548
Son üye
Han54321

Yeni konular

Geri