sugarboy067
Üye
merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var premier 5 çekmeceli dikey 135 litre gibi bir derin dondurucu var ve ağustos 2013 sonu itibari ile garantisi bitti . 3-4 gündür çalışmıyor üzerinde LU76CY 220-240 V -50 hz 1PH THERMALLY PROTECTED ???? rohs r600 c s m yazan bir motor vardır çalışmak isterken 3-5 saniye sonra tık sesi ile termik devreye girip motor çalışamıyor biraz sonra tekrarlı bir şekilde devam ediyor .şimdi motormu yanık veya arızalı yoksa kondansatörmü ,termikmi veya rolemi nasıl tespit edeceğim ohm metre var
eğer motor arızalı ise r134 aspera b1119z 241 w n 63 diye arçeli yatay derin dondurucu motoru var sağlam takılabilirmi . amperi nasıl ölçerim 1-1,5 amper çekmesi lazım diye burada okumuştum ayanıksa dahamı fazla çeker.
ohm ölçümü kesin emin değilim hatırladığım kadarı c-m 0,24 ohm c-s 0,34 s-m 0,11 gibi bu sağlammı c-m+c-c= s-m olacak diye okudum aslı bumu yoksa bendeki gibi çıkablirmi tamı tamına denkmi olacak küsürat olabilirmi toplamda ama s-m arası büyük olan olacak eğer öyleyse benimkinde farklı
parçaları ve motoru ölçme konusunda yardımcı olursanız çok memnun olurum.
eğer motor arızalı ise r134 aspera b1119z 241 w n 63 diye arçeli yatay derin dondurucu motoru var sağlam takılabilirmi . amperi nasıl ölçerim 1-1,5 amper çekmesi lazım diye burada okumuştum ayanıksa dahamı fazla çeker.
ohm ölçümü kesin emin değilim hatırladığım kadarı c-m 0,24 ohm c-s 0,34 s-m 0,11 gibi bu sağlammı c-m+c-c= s-m olacak diye okudum aslı bumu yoksa bendeki gibi çıkablirmi tamı tamına denkmi olacak küsürat olabilirmi toplamda ama s-m arası büyük olan olacak eğer öyleyse benimkinde farklı
parçaları ve motoru ölçme konusunda yardımcı olursanız çok memnun olurum.