Prizden prize hat çekme

Cunko8890

Üye
selamlar ustalarım.mutfağımın tezgah tarafında 1 tane priz var. ek olarak 3tane daha priz yapacağım.bunların beslemesini hazırdaki prizden çekebilirmiyim.bağlantısını prizden prize yedek klamensten yapsam sıkıntı olurmu,hayırlı akşamlar

Ekli dosyalar

• IMG_20220308_191133.jpg
    111.2 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
1- AC yi hiç sevmem ama o beni çok seviyor canı sıkıldıkça çarpıyor
2- olmaz diye bir şey yol bal gibi olur. ama
3- ekleyeceğin 3 prizde neleri çalıştıracaksın?
4- boşta olan kablolar hangi sigortada ve kaç amperlik
5- umuyorum eş değer kablo kullanacaksın
6- 2. şıkın sonunda ki "ama"dan sonra 3/4/5 şıklarını cevapla bal gibi değil adam gibi olsun. sağlıklı ve kuralına uygun. beni seven AC sizi sevmesin, malınıza zarar vermesin.

Merhabalar.
Yapmak istediğiniz işlemi şöyle izah etmek isterim,
1 adet 20 litre su dolu damacana var ortada.
Siz 3 tane 5 litre bidon ile gidip,
20 litre damacana dan 5 litre bidonları dolduruyorsunuz.
Bidon sayısı çoğaldı ama elimizdeki su yine 20 litre.
Mevcut prizden ilave 3 priz almanızda sakınca yok ama,
Örneğin toplamda 4 prize aynı anda bulaşık makinası,kettle, fırın,mikser gibi düşünelim bunları aynı anda çalıştırmaya kalkarsanız olmaz.

Prizlerde nadir olarak fırın bulaşık makinesi ve arada bir ketıl ve küçük ev aleti kullanacağım, tabi bunları aynı anda çalıştırmyacağım. Hatta bağlı olan Sigorta 16 amper. Merak ettiğim köprüleme yaptığımda ısınma olmaz umarım. En fazla yük çekecek olan da fırın ama dediğim gibi hepsini aynı anda çalıştırmayacağım. Teşekkürler bilgi için
Çok teşekkürler aradığım cevap buydu. 2 makina bile aynı anda çalışmayacak birinin işi bitince diğeri çalışacak. Saygılar bilgi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…