2 faz ifadesi R-S, R-T, vb. gibi algılanıyor, İki kabloda aynı faz hattına bağlanırsa dediğiniz doğru olur. Sayaçların ölçümünde hata olmaz. Sayaçlar faz hatlarından geçen akımla ilgilenir. RST şeklinde ayırt etmek diye birşey bilmiyorum ama diyelim motor bağlayacaksınız saat yönünde dönmesini istiyorsunuz o zaman
Ekli dosyayı görüntüle 94178 şu tür bir cihazdan yararlanıp bağlantınıza göre motorun doğru yönde dönüp dönmeyeceğini motora bağlantı yapmadan önce tespit edebilirsiniz.
Soruyu soran arkadaşın elindeki kablo ile 2 faz 2 nötr çekmesine gerek yok çekeceği iki faz hattının aynı fazlar olmaması yeterli. Bunun için çekeceği faz hatlarını ölçsün 400V gördüğü iki faz hattını çeksin.
Bu arada nötr hattına normalde ayrı bir
Sigorta konmaz. Konacaksa fazları ve nötrü ayna anda kesecek bir sigorta konur. 3 fazlı sistemde nötre ayrı sigorta konulursa ve sigorta atacak olursa cihazlarınız sizlere ömür olur.
Aslında önce formülü paylaşacaktım wordü açtım yok karedir kareköktür vs. baktım çok uğraştıracak en iyisi excel yapayım dedim. Ondada basite kaçtım gerçi
İki farklı garaj var üstat iki kardeşe ait. Bir garaja birinin sayacından diğerine diğerinin sayacından enerji alacaklar.