upsmeh Üye Katılım 22 Kas 2010 Mesajlar 69 Puanları 1 11 May 2022 #21 taretli bende yapmak istiyorum ama gözüm korkuyor nasıl yapılır diye.
Mstf83 Üye Katılım 4 Ağu 2020 Mesajlar 11 Puanları 1 Yaş 41 11 May 2022 #22 upsmeh' Alıntı: taretli bende yapmak istiyorum ama gözüm korkuyor nasıl yapılır diye. Genişletmek için tıkla ... Daha önce makina yaptınızmı
upsmeh' Alıntı: taretli bende yapmak istiyorum ama gözüm korkuyor nasıl yapılır diye. Genişletmek için tıkla ... Daha önce makina yaptınızmı
upsmeh Üye Katılım 22 Kas 2010 Mesajlar 69 Puanları 1 14 May 2022 #23 Mstf83' Alıntı: Daha önce makina yaptınızmı Genişletmek için tıkla ... evet 3 eksen divizörlü. post sorunsalları yüzüne de korku biraz.
Mstf83' Alıntı: Daha önce makina yaptınızmı Genişletmek için tıkla ... evet 3 eksen divizörlü. post sorunsalları yüzüne de korku biraz.
Mstf83 Üye Katılım 4 Ağu 2020 Mesajlar 11 Puanları 1 Yaş 41 14 May 2022 #24 upsmeh' Alıntı: evet 3 eksen divizörlü. post sorunsalları yüzüne de korku biraz. Genişletmek için tıkla ... Hikmet Sapmaz abimiz ile bu forum da tanıştım. Allah bin kere razı olsun kendisinden. Sayesinde bir mini dik işlem sahibi oldum.anladımki tek sorun mekanik. O yüzden sordum makine yapmışlığınız varmı diye. Yazılımsal kısımları daha zahmetsiz oluyor
upsmeh' Alıntı: evet 3 eksen divizörlü. post sorunsalları yüzüne de korku biraz. Genişletmek için tıkla ... Hikmet Sapmaz abimiz ile bu forum da tanıştım. Allah bin kere razı olsun kendisinden. Sayesinde bir mini dik işlem sahibi oldum.anladımki tek sorun mekanik. O yüzden sordum makine yapmışlığınız varmı diye. Yazılımsal kısımları daha zahmetsiz oluyor