erdemxflx Üye Katılım 4 Ara 2024 Mesajlar 32 Puanları 1 Yaş 14 8 Ara 2024 #1 bir tarfik lambası programı yaptım ama bunu nasıl döngüye alabilirim en son yeşil yandıktan sonra program tekrar kırmızıdan saymaya başlayacak.
bir tarfik lambası programı yaptım ama bunu nasıl döngüye alabilirim en son yeşil yandıktan sonra program tekrar kırmızıdan saymaya başlayacak.
Konu Sah erdemxflx Üye Katılım 4 Ara 2024 Mesajlar 32 Puanları 1 Yaş 14 8 Ara 2024 #3 Bunalmis' Alıntı: Goto Kirmizi; Genişletmek için tıkla ... Anlamadım?
Bunalmis Profesyonel Üye Katılım 4 Şub 2007 Mesajlar 1,112 Puanları 281 8 Ara 2024 #4 Kirmizi lambayla alakali rutinin basina Dongu: yaz Yesil lambayi yakan programin da sonuna goto Dongu; Yaz Cogu programlama dilinde ise yarayacaktir. Gerci programinin calinma tehlikesi olur ama Aslinda soruyu sorarken yazdigin programi buraya yapistirsaydin gerekli komutu kolayca eklerdik.
Kirmizi lambayla alakali rutinin basina Dongu: yaz Yesil lambayi yakan programin da sonuna goto Dongu; Yaz Cogu programlama dilinde ise yarayacaktir. Gerci programinin calinma tehlikesi olur ama Aslinda soruyu sorarken yazdigin programi buraya yapistirsaydin gerekli komutu kolayca eklerdik.
Konu Sah erdemxflx Üye Katılım 4 Ara 2024 Mesajlar 32 Puanları 1 Yaş 14 8 Ara 2024 #5 Bunalmis' Alıntı: Kirmizi lambayla alakali rutinin basina Dongu: yaz Yesil lambayi yakan programin da sonuna goto Dongu; Yaz Cogu programlama dilinde ise yarayacaktir. Gerci programinin calinma tehlikesi olur ama Aslinda soruyu sorarken yazdigin programi buraya yapistirsaydin gerekli komutu kolayca eklerdik. Genişletmek için tıkla ...
Bunalmis' Alıntı: Kirmizi lambayla alakali rutinin basina Dongu: yaz Yesil lambayi yakan programin da sonuna goto Dongu; Yaz Cogu programlama dilinde ise yarayacaktir. Gerci programinin calinma tehlikesi olur ama Aslinda soruyu sorarken yazdigin programi buraya yapistirsaydin gerekli komutu kolayca eklerdik. Genişletmek için tıkla ...
Tunahanaakı Üye Katılım 21 Kas 2024 Mesajlar 30 Puanları 1 Yaş 19 8 Ara 2024 #6 erdemxflx' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 112410Ekli dosyayı görüntüle 112411 Genişletmek için tıkla ... M0.3 kapalı kontak yap öyle bir dene bayadır yapmıyorum unutmuşum.
erdemxflx' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 112410Ekli dosyayı görüntüle 112411 Genişletmek için tıkla ... M0.3 kapalı kontak yap öyle bir dene bayadır yapmıyorum unutmuşum.
macix Onursal Üye Onursal Üye Katılım 11 Mar 2007 Mesajlar 1,074 Puanları 56 17 Ara 2024 #7 Kod: CASE "nState" OF 0: // Kırmızı IF "tRed".Q THEN "nState" := 10; END_IF; 10: //Sarı IF "tYellow".Q THEN "nState" := 20; END_IF; 20: //Yeşil IF "tGreen".Q THEN "nState" := 0; END_IF; END_CASE; #Red := "nState" = 0; #Yellow := "nState" = 10; #Green := "nState" = 20; "tRed".TON(IN := "nState" = 0,PT := T#60s); "tYellow".TON(IN := "nState" = 10, PT := T#3s); "tGreen".TON(IN := "nState" = 20, PT := T#60s); Moderatör tarafında düzenlendi: Cuma saat 16:14'de
Kod: CASE "nState" OF 0: // Kırmızı IF "tRed".Q THEN "nState" := 10; END_IF; 10: //Sarı IF "tYellow".Q THEN "nState" := 20; END_IF; 20: //Yeşil IF "tGreen".Q THEN "nState" := 0; END_IF; END_CASE; #Red := "nState" = 0; #Yellow := "nState" = 10; #Green := "nState" = 20; "tRed".TON(IN := "nState" = 0,PT := T#60s); "tYellow".TON(IN := "nState" = 10, PT := T#3s); "tGreen".TON(IN := "nState" = 20, PT := T#60s);