Proje çizim için en popüler program tabii ki eplan . Ben onun yıllarca yerli muadili olan cofaso yu kullandım . İşimi çok bile gördü . Ama daha kapsamlı işlerde yetmeyebilir . Proje okuyabilmek için ilk önce projelerde kullanılan malzemelere aşina olmalısınız . Sembollerini zamanla çözersiniz . Sayfa takibini falan da zamanla kaparsınız . Çizmek biraz meşakkatli . Ona baya emek vermelisiniz .İyi günler hepinize kolay gelsin .
Proje okuma için nereden eğitim önerirsiniz ve proje çizim için piyasa da yaygın olan programlar nedir acaba ?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Teşekkür ederim . Proje konusunda sembolleri genellikle göz aşinası olmaya çalışıyorum o konu üzerinde çalışıyorum . Peki genellikle Amerikan norm u kullanıyorlar diye biliyorum . Tüm sembolleri görebileceğim bir PDF var mı acaba ?Proje çizim için en popüler program tabii ki eplan . Ben onun yıllarca yerli muadili olan cofaso yu kullandım . İşimi çok bile gördü . Ama daha kapsamlı işlerde yetmeyebilir . Proje okuyabilmek için ilk önce projelerde kullanılan malzemelere aşina olmalısınız . Sembollerini zamanla çözersiniz . Sayfa takibini falan da zamanla kaparsınız . Çizmek biraz meşakkatli . Ona baya emek vermelisiniz .
Teşekkür ederimIEC sembol dosyasidir.