seyityksl
Üye
bahsettiğim gibi hepsinin bir arada olduğu öyle bir cihaz yok diye biliyorum ben ama eğer varsa çok fazla rahatlık olur haklısın. motor yönü 2 role ile verile bilir sıcaklığına ise ptc termistör ensturmanı ile kontrol edebiliriz. diye biliyorumCanım üstadım. Mümkünse bu komedyen üstad konuya dahil olmasın. Pek benim kafa yapıma uygun bir tarzı yok . Zaten bu kadar ciddi ve önemli bir konuda yüz kaslarımızın gevşemeye değil daha gerilmeye ihtiyacı var . Daha konuyu bir sonuca bağlayamadık zaten .
Frekans minderi mi ne öyle bir cihaz var . Her tarafa motoru maymun gibi oynatıyormuş ama ne görmek ne kullanmak nasip olmadı. Bilginiz var mı acaba ? Çok merak ediyorum aslında.bahsettiğim gibi hepsinin bir arada olduğu öyle bir cihaz yok diye biliyorum ben ama eğer varsa çok fazla rahatlık olur haklısın. motor yönü 2 role ile verile bilir sıcaklığına ise ptc termistör ensturmanı ile kontrol edebiliriz. diye biliyorum
Bizim arkadaşın işyerinde var . Basıyorsun hop sağa dönüyor. Basiyorsun hop sola dönüyor. İstediğin devirde dönüyor. Ortada kontaktör falanda yok . Ne biçim iş anlamadım. Hadi kontaktorleri içine tıkıştırdılar , devir nasıl yavaşlıyor.hiç bir fikrim yok