Goldsilver
Üye
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba pronet alarm sistemi başa bela oldu bilginize ihtiyacım var bize ait olan dairemizde önceden kiracı oturuyordu eve pronet alarm sistemi kurdurmuş nekadar abonelik süresinde kaldı bilmiyorum ama 4 sene civarında evimizde kaldı daha sonra sağılık sorunları yüzünden taşındı sistemi söktürmemis bende yeni evlendim eve ben taşındım 2 sene oldu dün akşam zilim çaldı pronetten geldigini alarm sistemi kurdurmak istermisiniz dedi bende iyi niyetli olarak durumu şu şekilde izah ettim sizin zaten sisteminiz evimde var pasif durumda gelen kişi randevu almak istedi telefon numarımı aldı ve gitti buraya kadar sorun yok az önce şirket tarafından arandım bayan keşif yapmak için uzman göndermek istediklerini söyledi bende aslında amaçım abone olmak degil elimde olan sistemin aktif olmasını istedim duvarda şifre butonu bina duvarında duvara baglı alarm kutusu başka parça yok kablo baglantıları yok odalarda gözler yok iki parça var işe yaramıyor çöp yani eksik parçalari yenilermisiniz dedim ücretini veririm dedim beni abone yapmak için zorluyor abone olmazsanız elinizde bulunan parçalar bizim alirız dediler gerçi almalırı sorun degil bina yenı dış mondeleme oldu kutuyu sökseler bina duvarından arkasından pislik çıkıcak böyle bir hakları varmı acaba abone olmadan böyle bir durumla kaldım biraz uzun yazdım kusura bakmayın cvp larınız için şimdiden tşkler.
Son düzenleme: