m.yildizili
Üye
Evet Atmel Simulasyonu, Ben 20Mhz de çalıştırıyorum . Atmel işlemci editlemesinde de frekansları değiştiriyorum unprogrammed yapıyorum programmed yapıyorum. Yok. hep aynı. Yollara gelince yolları terminal modu ile defaultta birleştirme yaptım ondan mı kaynaklı ?
Sorunu buldum. PC817 isimli bir optokuplor kullanmıstım. Sorun ondan kaynaklı imiş. Entegrede sorunyok. Fakat LCD ye I2C protokolu ile bağlıyım ekranda goruntu yok.
Usta anlaşılan senin bilgisayarla pek haşırneşirliğin yok. olsada oluur olmasada olur bu bana yetiyor modundasınben şanslı değilim, bir laptop teyzesinden kızıma- kızımdan bana, klavye ve mauspad iptal klavye usb maus kablosuz, internete kablosuz harici adaptörle bağlanıyor, bir tarayıcı açmam en az 30 saniye batarya iptal ama biz anlaşıyoruz W 10 tamam hızlı da ssd ile ben dos zamanından geliyorum, biraz geri kafalıyım
Sorunu buldum. PC817 isimli bir optokuplor kullanmıstım. Sorun ondan kaynaklı imiş. Entegrede sorunyok. Fakat LCD ye I2C protokolu ile bağlıyım ekranda goruntu yok.