erdoğan67
Üye
Ee daha ne istiyorsun şema oldukça açık, o halde biz mi gelip yapalım bağlantıyıAbicim sema verildi tesekkurler.ama velakin anlamiyorum ki.anlasaydim yapardim.baglantisini yapamadim
Ee daha ne istiyorsun şema oldukça açık, o halde biz mi gelip yapalım bağlantıyıAbicim sema verildi tesekkurler.ama velakin anlamiyorum ki.anlasaydim yapardim.baglantisini yapamadim
Abicim cift kontakli rolelere birine artiyi vermis digerine eskiyi vermis nasil oluyorEe daha ne istiyorsun şema oldukça açık, o halde biz mi gelip yapalım bağlantıyı
Abicim cift kontakli rolelere birine artiyi vermis digerine eskiyi vermis nasil oluyor
Bak sigara sarma makinesinde kullanacam diyorsun. Tam da senin için hazır yapılmışı var. Hiç uğraşma. Bunu al kardeşim. Buraya TIKLA İNCELEAbicim cift kontakli rolelere birine artiyi vermis digerine eskiyi vermis nasil oluyor
Aynisini yaptim calismadi usta.ayni baglanti yaptim.Anlamıyorum diyorsun nasıl olduğunu soruyorsun.Şema açık.Bağlantının aynısın yap çalışmazsa sorarsın.
Yardim edermisinAnlamıyorum diyorsun nasıl olduğunu soruyorsun.Şema açık.Bağlantının aynısın yap çalışmazsa sorarsın.
Yardim edermisin
Abicim bende iki adet mikro sivic var.iki tanede cift kontakli role var.birde start tusu.benim istedigim 12 v dc motoru bastigimda ileri gidecek biraktigimda geri gelecek.siviclerde sinir anahtari olacak.yardimci olursan cok memnun kalirim.Whats up kullanmıyorum.Sen buradan yaz yardımcı olalım.
Tamam baştan başlayalım.Sen aynı konu üzerinden devam ediyorsunda aynı şeyimi istiyorsun.
Nerde kullanacaksın.Senin istediğinde swiç olacakmı?Yada olmayan neresi?