Bende mengene bile yok. Divizörü sen düşün abi sehpada ki divizör güzelmiş keşke benim olsaBuda benden olsun divizörü değiştim falan filan şimdi 2 tane cnc divizör oldu. Diğerleri küçük çalışmalar işte.
Sehbadaki divizörü yeni aldım. Çevirdim cnc ye diğeri eski divizörüm. Tornadaki parça komperatör. Tornada parça sıfırlarken her seferinde ayağı bağla parçanın üzerine sıfırla falan uzun sürüyordu. Şimdi çok kolay kalemliğe tak direk merkezde.Bende mengene bile yok. Divizörü sen düşün abi sehpada ki divizör güzelmiş keşke benim olsa
Tornada ki parçayı merak ettim.
Ramazan Bayramınız Mübarek olsun
Cıks o değil ondan sonra ki resim janjanlı bir şeye benziyor.Sehbadaki divizörü yeni aldım. Çevirdim cnc ye diğeri eski divizörüm. Tornadaki parça komperatör. Tornada parça sıfırlarken her seferinde ayağı bağla parçanın üzerine sıfırla falan uzun sürüyordu. Şimdi çok kolay kalemliğe tak direk merkezde.
Hacı abü sadece yatak olarak gullanmış onu yau[emoji3] motor gırmızı teneke ye bağlı triger dişli montaj lı. Gırmızı teneke de,, biraz zayıf duruyor gibüAşkın emmi mavi redüktörlü olan divizörde boşluk yok mu hiç ?