G ortak uç(hoparlörün)
L-IN hoparlör sol
R-IN hoparlör sağ
M+ Mikrofon +
M- Mikrofon -
V+. + Besleme(ledler için galiba)
V- - Besleme(ledler için)
Kırmızı sarı burgulu olanlar kırmızı V+ sarı olan V-(bunlar diğerlerinden kalın olmalı tespit edin)resimde ayrı duranlar
Şimdi bundan sonrası tahmin
Mavi seri mikrofonun olmalı
Mavi M+
Mavi sarı burgulu M-
R IN yeşil
L IN siyah(resimden siyah gözüküyor)
G e bi kablomuz kaldı yeşil kırmızı burgulu olan .
Yazdıklarım tecrübe ve standardın birleşimi çok kulaklık tamir ediyorum bazen olmadık bir renk olabiliyor ,başka öneriler olabilir ,
Alternatif ,ölçerek bulabilirsiniz ,deneyerek yapabilirsiniz,kolay gelsin.
Resimde siyah gözüken kablo içinde iki damar var o mikrafon diğerlerini kontrol etmek gerekir
Titreşim motorları bass gibi amfi chip i ne bağlı oluyorlar voltaj kabloları LED var ise LED için olabilir
G ortak uç(hoparlörün)
L-IN hoparlör sol
R-IN hoparlör sağ
M+ Mikrofon +
M- Mikrofon -
Kırmızı sarı burgulu olanlar kırmızı V+ sarı olan V-(bunlar diğerlerinden kalın olmalı tespit edin)resimde ayrı duranlar
Mavi M+
Mavi sarı burgulu M-
R IN yeşil
Yazdıklarım tecrübe ve standardın birleşimi çok kulaklık tamir ediyorum bazen olmadık bir renk olabiliyor ,başka öneriler olabilir ,
G ortak uç(hoparlörün)
L-IN hoparlör sol
R-IN hoparlör sağ
M+ Mikrofon +
M- Mikrofon -
Mavi M+
Mavi sarı burgulu M-
R IN yeşil
Şimdi sağdan ses geliyorsa doğru çünkü yeşil kablodan eminim ucu kalmıştı çünkü kopya çektim,sadece o ucu ısıtarak(çakmak alevi yeter) ama yakmadan açıp deneyin .
Olmaz ise hoparlörün kılıfı söküp hangi renk kablonun geldiğinden emin olmanız gerekiyor, kolay gelsin.
Şimdi sağdan ses geliyorsa doğru çünkü yeşil kablodan eminim ucu kalmıştı çünkü kopya çektim,sadece o ucu ısıtarak(çakmak alevi yeter) ama yakmadan açıp deneyin .
Olmaz ise hoparlörün kılıfı söküp hangi renk kablonun geldiğinden emin olmanız gerekiyor, kolay gelsin.