teşekkürler ardG ortak uç(hoparlörün)
L-IN hoparlör sol
R-IN hoparlör sağ
M+ Mikrofon +
M- Mikrofon -
V+. + Besleme(ledler için galiba)
V- - Besleme(ledler için)
Kırmızı sarı burgulu olanlar kırmızı V+ sarı olan V-(bunlar diğerlerinden kalın olmalı tespit edin)resimde ayrı duranlar
Şimdi bundan sonrası tahmin
Mavi seri mikrofonun olmalı
Mavi M+
Mavi sarı burgulu M-
R IN yeşil
L IN siyah(resimden siyah gözüküyor)
G e bi kablomuz kaldı yeşil kırmızı burgulu olan .
Yazdıklarım tecrübe ve standardın birleşimi çok kulaklık tamir ediyorum bazen olmadık bir renk olabiliyor ,başka öneriler olabilir ,
Alternatif ,ölçerek bulabilirsiniz ,deneyerek yapabilirsiniz,kolay gelsin.
teşekkür ederim çalıştı fakat sol taraftan ses gelmiyor lehimleme ile alakalı olabilir mi?G ortak uç(hoparlörün)
L-IN hoparlör sol
R-IN hoparlör sağ
M+ Mikrofon +
M- Mikrofon -
V+. + Besleme(ledler için galiba)
V- - Besleme(ledler için)
Kırmızı sarı burgulu olanlar kırmızı V+ sarı olan V-(bunlar diğerlerinden kalın olmalı tespit edin)resimde ayrı duranlar
Şimdi bundan sonrası tahmin
Mavi seri mikrofonun olmalı
Mavi M+
Mavi sarı burgulu M-
R IN yeşil
L IN siyah(resimden siyah gözüküyor)
G e bi kablomuz kaldı yeşil kırmızı burgulu olan .
Yazdıklarım tecrübe ve standardın birleşimi çok kulaklık tamir ediyorum bazen olmadık bir renk olabiliyor ,başka öneriler olabilir ,
Alternatif ,ölçerek bulabilirsiniz ,deneyerek yapabilirsiniz,kolay gelsin.
Şimdi sağdan ses geliyorsa doğru çünkü yeşil kablodan eminim ucu kalmıştı çünkü kopya çektim,sadece o ucu ısıtarak(çakmak alevi yeter) ama yakmadan açıp deneyin .teşekkürler ard
teşekkür ederim çalıştı fakat sol taraftan ses gelmiyor lehimleme ile alakalı olabilir mi?
sanırım bu yüzden çalışmadı yenisini alana kadar tek kulakla idare edicezŞimdi sağdan ses geliyorsa doğru çünkü yeşil kablodan eminim ucu kalmıştı çünkü kopya çektim,sadece o ucu ısıtarak(çakmak alevi yeter) ama yakmadan açıp deneyin .
Olmaz ise hoparlörün kılıfı söküp hangi renk kablonun geldiğinden emin olmanız gerekiyor, kolay gelsin.