Çok eski bir nikko Ford Fiesta rs aracım var 1/16 boyunda yıllardan sonra tekrar çalıştırmak istedim pilleri aldım kumanda da dahil araca taktım araç çalışmadı ve pil yuvasındaki piller ısınmaya başladı sebebi ne olabilir acaba?
Çok eski bir nikko Ford Fiesta rs aracım var 1/16 boyunda yıllardan sonra tekrar çalıştırmak istedim pilleri aldım kumanda da dahil araca taktım araç çalışmadı ve pil yuvasındaki piller ısınmaya başladı sebebi ne olabilir acaba?
gözlüklerimle baktım hiç bir görsel göremedim, ya benim gözlükler göstermiyor yada görsel yok. güzel insan devreyi pilleri yatağını kumandasını filan bir görsek belki hatırlarız. hani bak ne güzel demişsin aradan yıllar geçmiş. bize de yazık. görmeden ne diyelim 40 yıl öncesinin teyp tamircisi gibi lastigi gevşemiş mi diyelim?
gözlüklerimle baktım hiç bir görsel göremedim, ya benim gözlükler göstermiyor yada görsel yok. güzel insan devreyi pilleri yatağını kumandasını filan bir görsek belki hatırlarız. hani bak ne güzel demişsin aradan yıllar geçmiş. bize de yazık. görmeden ne diyelim 4 yıl öncesinin teyp tamircisi gibi lastigi gevşemiş mi diyelim?
gözlüklerimle baktım hiç bir görsel göremedim, ya benim gözlükler göstermiyor yada görsel yok. güzel insan devreyi pilleri yatağını kumandasını filan bir görsek belki hatırlarız. hani bak ne güzel demişsin aradan yıllar geçmiş. bize de yazık. görmeden ne diyelim 4 yıl öncesinin teyp tamircisi gibi lastigi gevşemiş mi diyelim?
güzel insan, beni tanıdığında inan hiç sevmeyeceksin. mühendis değilim, elektrikçi/elektronikçi hiç değilim. ama iyi bir emekli tamirciyim. buna elektronikte dahil. burada benden çok büyük ustalar var ve hepsi işlerinin ehli ustalardır. eğer tamir söz konusu ise ölçmeden görmeden yorumlar sınırsız gider. ölçmeyi biz yapamayacağımız için ancak görerek yorumda bulunabiliriz. ilk açtığın soruya bak, ben azcık kızmış gibi taklit yaptım ve sen resim yükledin. değerli arkadaşım @serkan_48 , büyük usta hemen yardımcı olabileceğini ve en basitinden olasılıklar anlattı. bir de bir büyük tavsiyesi tanımadığın hiç kimseye abi- kardeş sıfatını kullanma.
Sayın ustalarım konuyla alakalı degil ama elimde bi rc kumanlalı araç var yaptıgımız ölçümlerde alıcı üzerindeki MX1508RX yazan entegrenin arızalı olduğu sonucuna vardık bu entegrenin yerine kolay bulabileceğimiz farklı bir entegre kullana bilirmiyim yada ikinci resimdeki hazır motor sürücü devresindeki MX1508 yazan entegre kullanıla bilirmi cevaplar için şimdiden teşekkürler
Sayın ustalarım konuyla alakalı degil ama elimde bi rc kumanlalı araç var yaptıgımız ölçümlerde alıcı üzerindeki MX1508RX yazan entegrenin arızalı olduğu sonucuna vardık bu entegrenin yerine kolay bulabileceğimiz farklı bir entegre kullana bilirmiyim yada ikinci resimdeki hazır motor sürücü devresindeki MX1508 yazan entegre kullanıla bilirmi cevaplar için şimdiden teşekkürler
Cevap için teşekkürler entegrelerden birtanesi MX1508RX yazarken diyerinde sadece mx1508 bu durumda sondaki rx ibaresi fazla bir önem teşgil etmiyor anladığım kadarıyla