recevier arızası

Sn. Hocam akrabanızın komşularının cihazına bakın aynı cihaz varsa daha da mükemmel olur. Yawuz58 in dediği gibi diseg ayarlarına Türksat "A" "B" de mi kontrol edin "12v" "22" gibi ayarlar açık kapalı ... çıkışta kaydederken sarı kutucuk onay anlamında iken "ok" a basarız normal olarak bazı cihazlarda ters oluyor marka hatırlayamıacağım

Ustalarım diseqc ayarlarını kontrol ettim. Santral olan binada çekmiyor. Sorunu su şekilde çözdüm. Kendi recevierimi aldım akrabamıza gittim ve çanağı bir güzel ayarladım. Onların recevierini taktım olmadı. Sonra recevieri fabrika ayarlarına dönderim kanalları sildim frekansları girdim oldu. Kanallar süper çekiyor. Recevier çanak ayarı hususunda bir tecrübe daha kazandım. Hepinize cevaplarınızdan ötürü teşekkür ediyorum. Saygılar ve sevgiler...

hocam bende de dsmart vardı. toprak parazit yapıyor diye toprağı çıkarttı sorun düzelmişti. ama bende hiçbir kanal çekmiyordu. pace marka dsmart ta bu sorun olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…