bunal55
Üye
"Okuldaki hocalarımızında bilgi yetersizliğinden dolayı program yazılım işi halen sürmektedir." demişsiniz.bu işin can damarı yazılım kısmı.almanya ingiltere vs ülkelerde bu tip projeler oyuncak olarak satılıyor.hocalarına söyle diplomalarını yırtsınlar.elin gavuru pic i yapmıs bizim proflar kullanmaktan aciz(tabi lafım üstüne alınması gerekenler için).bu kafayla millet gider mersine biz gideriz tersine.
neyse bu kadar laftan sonra projenizle ilgili takıldıgınız yerleri buralara yazın yardımcı oluruz.bu sitede yeterince bilgili ve yapmak istediginizi gerceklestirecek kapasitede insanlar var.
Sn; Alarmko
Tabi kide hocalarıma ben bu sözü söyledim, diplomaları yırtın dedim, boşa okumuşsunuz dedim, beni sınıfta bırakın ama bana bu işi öğretin dedim. Almanları anlattım ingilizleri anlattım karşımdaki hocadan ziyade bir mühendis bir öğretim görevlisi, ah ah canım TÜRKİYE'm o ona suç atıyor o ona bu böyle gider. Her genç kendi işini kendisi yapması gerektiğini öğrenmeli ben öğrendim bu işin nasıl ilerlediğini, kontrol kaleminede ayrıca teşekkür ederim yardımcı olacak abiler vardı.
Ama hocalar altta kalmamak için projeyi aldılar biz bunu programını yazarız dediler ben buna program yazmadan Mekatronik projeleri arasında 1. gelmişti, ama pes etmek yok bizim için bugünlerin kıymeti olduğu kadar yarınlarda çok önemli..
iyi çalışmalar..