sürücü tavsiyesi

...şemalarda 3 faz girmiş 3 faz çıkmış makinaya ozman tek hat gidecek 3 faz kablosu kesiti kalın olması gerekir çift hatlı şemasınıda ekleyebilirseniz kablolara fazla yüklenmemiş oluruz

Yıldız/üçgen çalışırken motora giden mevcut iki kabloyu rengi rengine bağlayarak çift kablo ile de çalıştırabilirsin.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
arkadaşlar softstarter larla ilgili iki sorum olacak;

Sürücünün girişinde kullanılan hat kontaktörünün ne gibi fonksiyonları vardır, kullanmasak olurmu? 250 kW gibi büyük güçler için kullanılacak hat kontaktörünün maliyeti epeyce büyük oluyor malum.

Bir ikincisi eğer motoru üçgen beslemek istersek sürücünün güç değrini biraz daha aşağı çekmek mümkün oluyor sanırım. Bu durumun dezavantajları ne olabilir.
Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
 
sana tek marka öneriyorum emotron ister panolu ister panosuz kullan tozun içine koy çalışsın yağmurda önemli değil tam senin ortam incelemeni tavsiye ederim..
 

Forum istatistikleri

Konular
129,179
Mesajlar
923,979
Kullanıcılar
451,536
Son üye
Almeelktk

Yeni konular

Geri
Üst