Sürekli Atan Sigorta ?

kripto para madenciliği über ses yayan bi sistemdir. ya kuş uçmaz kervan geçmez yere kurulması ya da çalıştığı alana çok iyi ses yalıtımı yapılması gerekir. bırakın alt-üst komşuları yan blokları hatta arada bahçe falan olsa bile karşı apartmanlara bile rahatsızlık verebilir. bi de öyküde neler neler anlatıldı fakat ses, titreşim veya uğultudan bahsedilmedi. kripto madenciliği sorgulaması yapmasak kim bilir daha neler dinleyecektik. eğer kök neden ses ise işin adli kısmı karışmak istemem ama uyutulmayan, rahatsız edilen komşu her türlü huzur bozar.

Bir paket pamuk hediye. Bütün deliklere lazım her durumda.

Hocam bahsettiğiniz mevzu bitcoin üretimi yapanalr için doğru haklısınız. Ancak ben o tarz cihazlar kullanmıyorum ki kaçak elektrik kullanmayan yada gneş enerjisi vb alternatif yöntem kullanmayan o cihazları çalıştıramaz. Zaten o cihazların sesi jet motoru gibi ses çıkartır.

Ben ekran kartı ile yapıyorum, tüm pencerelerim kapılarım kapalı. Hani camlar açık olur dışarı ses çıkar anlarım. Ayrıca ekran kartı fanları öyle düşündüğünüz gibi yüksek ses çıkarmıyor, evinizde bilgisayarınızda nasılsa o dur yani. Burada ev tipi klima var. Sanayi tipi klima da yok. Kaldı ki 7 tane yerim var. 6 tanesi sadece kripto, bahse konu yer ise kripto ve server. Yani öyle aman aman makine yok. Kendi oturduğum evde yatak odamın yanındaki odada bile var, beni hiç rahatsız etmiyor sesi gelmiyor, rahatlıkla uyuyorum. Zaten bu şahıs dışında kimse de sesten şikayet etmiyor. Dediğiniz gibi yüksek ses olsa direk alt komşumun şikayet etmesi gerekir. Ses ilk önce alt kata gider. Şahsın zaten karakoldaki ifadesinde yaşadığım hayata ithaf edip nasıl yaşadığım nasıl konserlere tatillere gittiğim yönünde. Yani ortada bir kıskançlık durumu söz konusu. Geçte olsa öğrenmiş oldum. Ses titreşim bahane. Bu şahsın yüzündne kliamaları duvardan söktürüp ev tipi klimaya sanayi tipi klima takozu koydurdum. Zemin olan bir klimanın titreşimi üst kata değil alt kata gider. Duvarda olsa hadi tamam dedik duvarlara kara sıva yapılmamış duvara monte klima rahatsız ediyordur dedik önlem aldık.

Siz hiç kulağınızı yere dayayıp alt komşunuzu dinlediniz mi ? Şahsen ben hiç dinlemedim. Ancak bu şahıs böyle yapıyor, kulağını gözümün önünde yere dayayıp bak ses geliyor diyor. Üst katımda oturan komşumun çocuğu var sürekli oradan oraya koşturuyor yere eşya atıyor. Çocuğa söz geçirilmediğini kendi 3 yaşındaki çocuğumdan bildiğim için sesimi çıkarmıyorum. Üst katımda oturan komşum tvyi yüksek ses açarsa direk bana geliyor. Sadece bu hususta bir defa söyledim ve dikkat ediyorlar. Ama alt kattaki komşum son ses maç izlerken dahi rahatsız olmuyorum. çünkü alt katın sesi üst kata ne derece gelir ki ? Bunu bilmeniz lazım.

Herkesten anlayış ve sevgi yumağını olmasını beklemek malesef hayal. Bence en azından ekipmanlarınızı komşunuzun yatak odasından uzak bir odaya konumlandırmanız belki sorunu çözer.

Herkesten anlayış ve sevgi yumağını olmasını beklemek malesef hayal. Bence en azından ekipmanlarınızı komşunuzun yatak odasından uzak bir odaya konumlandırmanız belki sorunu çözer.
Hocam zaten yatak odasından uzakta. Salonda konumlandırdım. Yan tarafı mutfak ve diğer tarafı giriş. Yatak odası dairenin arka bölümünde kalıyor ve boş, yatak odasından önceki odada boş. Gece saatlerinde etraf sessiz olduğu için gündüz duyulmayan sesler gece duyulur diye düşüneek uzakta tutuyorum. Sigortayı kapatmaya devam etmesi durumunda yatak odasına ses sistemi koyup gece ara ara son ses açıp rahatsız etmeyi düşündüm. Uzaktan yönetimle olunca ispatı da olmaz. Sonuçta 10-15 saniye çok yüksek ses çıktığında şikayet etse dahi geldiklerinde ses yok ise işlem yapılmadan gidiliyormuş. Ancak diğer komşuların suçu günahı ne diye düşünerek vazgeçtim. Sonuçta herkes sabah işe gidiyor, gece uyumak herkesin hakkı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…