havanın direncini zaten hesaplıyoruz. uçak üretirken. araç üretirkenHavanın direncini nasıl katagorize edeceksin
Düzeltme:
Manyetik geçirgenlikte havanın direnci nasıl hesaplanabilir
Ha tamam işte şimdi oldu.Tek bir örnek vereyim.
Elektromanyetik dalgalar uzayda giderler.
Uzayda hava olmadığına göre sadece boşluktur.
Peki elektronlar neye sürtünerek gidiyorlar KIZ'lara mı
Ben hava sürtünmesinden bahsetmiyorum.Ha tamam işte şimdi oldu.
Hava sürtünmesinde kalmışsınız siz
Yok üstadım biz havaya sürtünme konusunda bahsetmiyoruz
O konu başka bir konu
Einstein in izafiyet teorisine giriş yapmayı planlıyordum.Ha tamam işte şimdi oldu.
Hava sürtünmesinde kalmışsınız siz
Yok üstadım biz havaya sürtünme konusunda bahsetmiyoruz
O konu başka bir konu
elektron ile foton ları karıştırmış olmayasın arkadaşımBen hava sürtünmesinden bahsetmiyorum.
Uzayda ne hava vardır ne de başka bir madde. Sadece BOŞLUKTUR.
Ama elektronlar bu boşlukta dilediği gibi hareket edip KIZ araklayabiliyorlar.
Hatta Taa marstan ve hatta çok daha uzak yerlerden Milyarlarca km uzaktan buraya gelebiliyorlar.
Ülen gıcık mı bu elektronlar kafalarına göre takılıyorlar anlamadım
Ben CAHAL birisiyim gardaş elektronlarla fotonları bilmemelektron ile foton ları karıştırmış olmayasın arkadaşım
Aslında konumuz Elektrik üretimiÇünkü bir Cismin veya bir Şey'in ilerlemesi için iki yöntem var;
1) Evrendeki bütün Hız olayları için gerekli olan Hareket-Sürtünme-Kuvvet gibi kanunların işlediği yöntem,
2) Işınlanma: Cismin veya Şey'in olduğu noktadan bir diğer noktaya Kuvvet-Sürtünme-Hareket olmaksızın taşınıvermesi(!)
Ben ışınlanmayı tartıştığınızı bilmiyordum.
Zaten varlık sebebimiz cahaletin ta kendisi arkadaşım. Hiç sorun yoktur benceBen CAHAL birisiyim gardaş elektronlarla fotonları bilmem
Hocam bu elektronlar uzayda dolaşıyor mu gerçekten. Yoksa ben mi yanlış biliyorum. Hadi fotonlar ışık hızında hareket ediyorlar.Biz her olayı kendi zekamızla açıklamaya kalkınca böyle absürt tartışmalar çıkıyor ortaya.
Öyle ya.Zaten varlık sebebimiz cahaletin ta kendisi arkadaşım. Hiç sorun yoktur bence