Sıcak Hava Tabancası Bir Garip Rezistans Sorunu

Kazuya5587

Katılımcı Üye
Konu içeriğini sildim çünkü bilgi ve fikir alışverişi için açılan bu forum sitesinde bazı kemikleşmiş üyelerin ekşi sözlük üyeleri gibi entry girmesi oldukça üzücü oldu. Uzun zamandır bu şekilde yaklaşımlar olmuyordu ancak demek ki hala zihniyeti değişmemiş birileri var. Evet konu farklı bir şekilde daha önce de açılmıştı, yetersiz kaynak sunduğum için ve güncel bir konu açmak istediğimden farklı bir şekilde (Üstüne koyarak ) tekrar açtım. Bu durum moderatörleri bağlar. Şikayet butonundan şikayet edilebilir.
Burada bana yapılan aynı zihniyetle, açılan konulara ve sorulara Türkçe öğretmeni edasyıla yaklaşarak "de,da" ayırmamışsın gibi yorumlar yazabilirim ve benimle aynı görüşe sahip insanlar da beğeni butonuna basarlar.
Tabii ki kurallara uymak lazım, tabii ki dilimiz önemli. İsmi kontrolkalemi olan bu forunda bilgin varsa paylaşırsın yoksa zaten burası ego kasma yeri değildir.
Aynı konunun açıldığını biliyorum, çözülmemiş ki daha detaylı olarak açmışım. Eskisinde ne oldu? Çözüm mü oldu da ben beğenmedim? Bazı insanlar var; sorsan elektronik dehası, makinelere fısıldıyor, atom parçalıyor çok gördüm sanayide bu insanlardan. İş verince "eee kem, köm, çok işim var" ya da "kapısında köle olmanızı ister". Eğitmez ve öğretmez...
Öğretirse değerinin düşeceğine inanır.
Allah öğrenmek isteyen insanları, kibirle, bilgisini gizleyerek hasetle bakan insanlardan korusun.
Benden geçti artık. Şurada günlerim sayılı yani ömrün büyük kısmı geçti. 3-5 yıl daha yaparım yapmam. Duam arkadan gelenler için.
Teşekkür ederim ve iyi forumlar dilerim.

Son düzenleme:
Sanki dejavu yaşıyorum.

Sanki dejavu yaşıyorum.

Üstad, daha ayrıntılı bir şekilde konuyu açmak istedim çünkü ya kartı patlatacağım ya cihaz çalışacak. Konuyu açan birisi olarak ben de biliyorum dejavu olmadığını yine de hatırlatma için teşekkür ederim.

Forum istatistikleri

Konular
133,383
Kullanıcılar
459,231
Son üye
Dmronr1

Yeni konular

Geri