fgencal Profesyonel Üye Katılım 23 Tem 2022 Mesajlar 2,666 Puanları 781 3 Ocak 2023 #11 Aman dikkat. Bazıları meyve suyunu çürük meyveden mi yapıyor ne yapıyorsa meysuyu zehirlenmesi yaşıyor.
Aman dikkat. Bazıları meyve suyunu çürük meyveden mi yapıyor ne yapıyorsa meysuyu zehirlenmesi yaşıyor.
paskomya Profesyonel Üye Katılım 10 Eki 2009 Mesajlar 9,619 Puanları 2,556 Yaş 60 Konum bodrum 3 Ocak 2023 #12 fgencal' Alıntı: Aman dikkat. Bazıları meyve suyunu çürük meyveden mi yapıyor ne yapıyorsa meysuyu zehirlenmesi yaşıyor. Genişletmek için tıkla ... kızım yasakladı, artık imamlara maaş ödemelerinde yardımcı oluyorum.
fgencal' Alıntı: Aman dikkat. Bazıları meyve suyunu çürük meyveden mi yapıyor ne yapıyorsa meysuyu zehirlenmesi yaşıyor. Genişletmek için tıkla ... kızım yasakladı, artık imamlara maaş ödemelerinde yardımcı oluyorum.
fgencal Profesyonel Üye Katılım 23 Tem 2022 Mesajlar 2,666 Puanları 781 3 Ocak 2023 #13 paskomya' Alıntı: kızım yasakladı, artık imamlara maaş ödemelerinde yardımcı oluyorum. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı evlat.
paskomya' Alıntı: kızım yasakladı, artık imamlara maaş ödemelerinde yardımcı oluyorum. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı evlat.