S5 yardım

TORETTO

Üye
Katılım
26 May 2009
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
41
Slm arkadaşlar elimde output kartı yanmıs bi s5 var bunu deiştirdim ama taktıgım kart düzgün calışmadı bunu tanıtmammmı gerekiyo model olarak bozulandan düşük versiyon yorum ve cözümlerinizi bekliyorum şimödiden cok tşk ler. Birde baglantı kablosunda lazım nerde bulabilirim.:)
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
S5'de kart tanıtmanıza gerek yoktur.
Taktığınız kart arızalı olabilir.
 
Merhaba çözebildinizmi sorunu mayısta yazmışsınız ama sormak istedim.Herhangi bi sorun yaşadığınızda bana buradan ulaşabilirsiniz *******@plcmerkezi.com.tr
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hayır sorunu cözemedim elimde ikiytane yedek kartvar ikisindede aynı sorunu yapıyo sedece soncıkıslar calısıyo. digerleri calışmıyo.
 
Aklıma takılan bir kaç soru var

1-) Çıkarttığın kart ile yerine taktığın kartların çıkış sayıları aynı mı?
2-) Kart yandı demişsin. Kart yanarken fazla akım çekip rack'a zarar vermiş olabilir mi?
3-) Plc üzerinde başka output kartı var mı? (Aynı özellikte) Var ise bu kartları orada denedin mi?
 
Kartan fazla akım cekilmemiş direk 24 volt verilmiş ve patlatılmış akıllı ustalar cokya röle cıkışlı sanmış ama transistör cıkışlı oldugunu düşünmemmiş :) şimdi kart 32 cıkışlı 0,5 amper bunun aynısından ama üretim tarihi olarak eski iki tane kart buldum taktım karların sadece son cıkışları calıştı digerleri calışmadı ikisindeded aynısını yaptı. Plc üstündeki diger kartı söküp yanan bölgeyle deiştirdigim de bi sorun olmuyo sistem calısıyo.buldugun digerkertlarla sorun yasıyorum hayret edilcek bi konuda kartların ikiside aynı cıkışları veriyo calışmayanlar da aynı. Neyapmam gereki yo
 
Arizalanan ve yerine sizin bulup denediğiniz kartların kodlarını yazarmısınız lütfen...
 
Bana mail atarsanız iletişim bilgilerinizi servis verebiliriz..
 

Forum istatistikleri

Konular
129,226
Mesajlar
924,415
Kullanıcılar
451,596
Son üye
erenadem_25

Yeni konular

Geri
Üst