Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
siemensi bu tutumu düşündürücü ,ama bir çok kişi siemensde vaz geçiyor haberleri yok adamları
mitsubıshi delta,panasonic,fatek,vipa , bejler, bir çok marka türkçe destekliyor
İngilizce bilmek tamama ama, sadece Türklere mi İngilizce bilmek şart. Diğer bir çok dili destekliyorlar, Çok büyük pazar olarak gördükleri Türkiye ve Türkçeye gelince yok. Gerçekten düşündürücü.
evet bende yorumunuzu destekliyorum simens birde program parası 250 ero demezmi delta dokunmatik Panel ekranı yazıyorum neredeyse servisi getirin biz haledelim diyecekler bu sebepten deltayı kutluyorum ama simen sınıfta kalıyo ben büyük iht,male delta plc gececeğim durum onu gösteriyo
denizlide bir şirket kendileri eğitim videosu hazırlamış ve şu anda 4 ürün cdsi hazırlayıp kampanya yapmışlar araştırısanız bulursunuz şirket ismini reklam olmamasını için vermiyorum isterseni mail atarsanı size gönderirim