Piyasadaki Recep Çetin ve Dc. Dr. Salman Kurtulan ın kitabında analog bilgiler istemedigin kadar geniş ve örneklerle işlenmiş incelerseniz sizin için yararlı olabilecegine inanıyorum.
mhmtfthnl ' Alıntı:kardeşim öğretmenliğini yapsana sizlerin yüzünden mühendisler iş bulamıyo.
sarka254 ' Alıntı:ayrıca herkez isteyerek teknik öğretmenlikte okumuyor ve olmuyor , keza oluncada ataması yapılmıyor , bu konuda biraz bilgilenmeni tavsiye ederim
rakani ' Alıntı:Aradaki fark Mühendisler odasının bürokratik gücü ve bunun neticesinde kazandığı haklar ve yetkilerdir.
rakani ' Alıntı:Yeni mezun bir mühendis ve yeni mezun bir öğretmenin aynı şirkete başvurduğunu düşünelim
rakani ' Alıntı:Bu örnekteki öğretmen bendim arkadaşlar ve uzun süre o şirketin proje müdürlüğünü yaptım.
rakani ' Alıntı:4 yıl teknik lise ,4 yıl üniversite okuduktan sonra 2 yıllık yüksek okul mezunu olarak görülmek kadar can sıkıcı ve onur kırıcı bir şey yok emin olun.
Tesadüf ki daha önce aldığım iki kitabı tavsiye etmişsiniz. Fakat ben Recep Çetin'in kitabını anlamakta biraz güçlük çekiyorum. Kitabın anlatım dili açısından biraz düzeltilmesine ihtiyaç var. Kitap yazmak gerçekten zor iştir. Türkçe'ye hakim olmak, düzgün, kısa ve net ifadeler kullanmak gerekir. Sonra konular birbiri ile bütünlük gösteren ifadelerle anlatılır. Recep Bey'in kitabının başlangıç kısımları bu açıdan biraz yetersiz kalmış. Ancak örneklerle anlatım kısmı güzel. Kitabı genel olarak ladder diagramı ile örnekler içeriyor.elektronikmuh ' Alıntı:Piyasadaki Recep Çetin ve Dc. Dr. Salman Kurtulan ın kitabında analog bilgiler istemedigin kadar geniş ve örneklerle işlenmiş incelerseniz sizin için yararlı olabilecegine inanıyorum.