S7-200 PLC yi PC ye Tanıtma

Katılım
14 Ara 2007
Mesajlar
11
Puanları
1
Yaş
39
öncelikle ppı kabloyla s7-200 ü pc ye bağladık . windows 7 de bir şekilde tanıttık ama yazılım atmaya calıstıgımızda upload succes demesıne ragmen yazdıgımız programı plc nın ıcıne atmıyor .

bızde sanal xp kurduk . fakat ordada plc yi hiçbi şekilde pc ye tanıtamadık . programı açtığımızda hangi ayarı yaparsak yapalım xp de plc yi tanıtamadık ve programı atamadık .

haftaya plc hakkında sunumum var ve plc yı calıstıramıyorum , lütfen yardım edermisiniz ?

dikkat etmemiz gereken bişey varmı , yada yüklememiz gereken bi driver falan plc yi xp ye tanıtmak için . şimdiden yardımcı olancaklara teşekkürler .
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Com ayarlarını kontrol et senin pc de com çıkışını kullanan başka bir alt proğram varsa onu kapat örnek bende aynı problemi yaşadım rockvell haberleşme programı rslinx devre dışı yaptım öyle bağlandım.
 
Merhaba.Kullandığınız microwin programı eski versiyon olabilir mi?.Hatırladığım kadarıyla v4.0 dan aşağısı xp'de çalışmıyor.
 
cvp lar için teşekkürler . bizim xp de kurdugumuz mıkrovın 3.2 ydi . üst sürümleri bi denerim ve com karışıklığı çıkmasın diye ne var ne yok iptal ederim ,arkadaşın pc den atmaya çalışıyoruz programı , bu konulara dikkat edip yeniden atmaya çalışacağım programı . sonucu yazarım
 

Forum istatistikleri

Konular
128,818
Mesajlar
920,756
Kullanıcılar
450,908
Son üye
mert095

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst