merhaba benım problemım s7-200 ıle tp170 mıcro yu haberlestırıyordum.artık tp170 mıcro yerıne mt6070 ih kullanıcam.programı yaptım,yukledım fakat panelde adresler farklı bır sekılde gelıyor veya *** bıcımınde gelıyor.bır numerıc ınputa sayı yazıyorum,alakasız bır numerıc dataya sayı yazıyor.bırde sıemens data type decımal.yardımcı olursanız sevınırım.
SELAM arkadaşlar.
bende eb8000 hmı ve s7 200 bir plc var .oncelikle pc den ekrana program atacağım kaplo bağlantısı gerekli. daha sonrada eb8000 programında discreat alrm sayfası oluşturacam bunnunla ilgili bir örneğiniz varsa paylaşırsanız sevinirim.şimdiden teşekkürler
merhaba
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.2 yıl önce fabrikamızdaki gefanuc 90-30 ile haberleşen bir
MT-506S kullanmıştım şimdi kazan dairesi için S7-200 ile haberleşen bir MT-506TV programladım her ikiside düzgün çalışıyor.
Fabrika tarafındaki HMI dan kazan dairesindeki HMI ya bazı adresleri yazdırmak itiyorum yani kazandaki HMI da fabrikadaki ısı ve basınç değerlerini görmem gerkiyor iki HMI arasındaki haberleşmeyi nasıl sağlayabilirim.
HMI lar arası mesafe 60 metre,fabrika tarafındaki hmı 90-30 plc ile RS-485 4W ile haberleşiyor ve her ikiside master. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
ftp://ftp.weintek.com/MT8000/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?