S7-300 Gercek zaman saati

degerli kaomando danza icin yazdıgım acıklamanın cevabı senın ıcınde gecerli.seninki daha basit bir uygulama. yalnız 1 den 0 a veya 0 dan 1 e donme suresi plc cevrim süresinden kısa olmamalı ve yakın olmamalı elde edecegin sonuc hassas olamaz.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
merhaba bn öğrenciyim
bana siemens s7 200 ile yapılmış gerçek zaman uygulaması gerek çok acil
09,03,2010 tarihinde 12,00 da çıkış veren bi ladder diyagramı
yardım edebilirseniz çok sewinirim şimdiden teşekürler
 
merhabalara arkadaşlar şimdi size gercek zaman saatini farkını alıp ve bu farkı örneğin otopark düşünelim giriş sensörü görünce plc zamanı saymaya başlıyor sonra araba otogardan cıkmak itediğinde cıkıs sensörü görüyor ve bu zamannı dbye kaydediyeor girş zamannı ile çıkış zamanın birbirinden cıkarıp farkını alıyor ve daha sonra bu farkı para birimine cevirip hesap eedebiliyoruz bende bunun için baya bi uğrastım ve sizlere unuyorum umarım buradan işiniz yarar tarih yıl ve bunları yapmak içinde ıec zaman fonksiyonlarından fc35-fc36-fc6-vbb bloklarını kullanabilirisniz saygılarımla tahsin arıkan uşak organize sanayi bölge müdürlüğü elektrik teknisyeni
 

Ekli dosyalar

  • S7300 İKİ ZAMAN FARKINI ALMAK.rar
    206.5 KB · Görüntüleme: 236
iyi günler bende bir soru sormak istiyorum s7-300 de time and day structure da 7. byte microsecond olarak geliyo haftanın günlerini nasıl okuyabilirim?
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
129,222
Mesajlar
924,380
Kullanıcılar
451,589
Son üye
hakkibostanci

Yeni konular

Geri
Üst