Ambitious
Üye
İnsanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş.Aldığım pc adapterle makinadaki cpu ların backup ını alayım dedim fakat nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde proğram göçtü veya göçmüş.ilk seferde bu hatayı yaptığım için moralim bozuldu ama daha önce defalarca s7-200 backupı aldım,download ettim.Cpu nun MPI DP soketindeki profibus hattını enerji altında fakat makina boştayken çıkarttım ve kendi adapter soketini taktım.Bu arada BF lambası yanıyor ama malesef ne zaman yanmaya başladığını hatırlamıyorum .Ama ben hiç online bile olamamıştımki progtram nasıl gider.acaba enerji altında profibus hattını çıkardığımdan dolayımı göçtü ,yoksa neden?servisi aradım bir kaç sorudan sora cpu proğramı gitmiş dediler
İkinci bi soru profibus soketini çıkarmadan üzerine kendi adapterimi taksaydım upload edebilirmiydim acaba?
Şimdi bidaha denemeye korkuyorum ve işin kötüsü 400ytl ye aldığım adapteri test edemedim.
Teşekkürler
İkinci bi soru profibus soketini çıkarmadan üzerine kendi adapterimi taksaydım upload edebilirmiydim acaba?
Şimdi bidaha denemeye korkuyorum ve işin kötüsü 400ytl ye aldığım adapteri test edemedim.
Teşekkürler