Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar ben s7-300 calışıyorum. s7300 e benzeyen ücretsiz hangi programı indirmeliyim. bu programı nereden indirebilirim. herkese şimdiden teşekkürler
panasonic in plc programı FRWIN PRO 6 neredeyse simatic manager ile aynı.ve ücretsiz.aynı demem de kastım onun programına baktığımda sanki s7300 programlıyormuş gibi geldi.panasonic ürünlerinin distribütörü özdisan firmasıdır.onun sitesinden software ve diğer dökümanlara ulaşabilirsin.
Vipa 300serisi PLCler Siemens S7300 serisine muadil PLC lerdir. Eğer muadil soruyorsan S7300 ler ile birebir uyumludur modüller programda değişiklik yapılmadan birbiri yerine kullanılabilir. Programlamak için ise simatic manager kullanabilirsin. kendi yazılımı (WinPLC) ise ücretsiz olarak verilmesine rağmen simatic manager programından daha farklı bir programdır. İster WinPLC ister Simatic Manager kullanabilirsin.
unity pro da ücretli bir program.(gerçi en ufak versiyonu 60~70 euro) bence siemensle devam edeceksen en güzeli step 7 3.0 lite ı indir. 300 programlayabilirsin. hemde ücretsiz.