Sağlıklı Voltaj kac olmalı ?

sayın cosfimetre;arkadaşların yaptıgı açıklamalara bende aynen katılıyorum,şebekeden gelen faz standardı genellikle 400 volt olarak ayarlanır ve mevcut sistemimize gelene kadar gerilim düşümünden dolayı360,390 arasına kadar düşer bu voltaj aralıgının tehlikeli olacagını sanmam tabiki burda sistemde kullanılan cihazlarında hassasiyetinin büyük önemi var.
Söylendigi gibi 615 amperlik 3adet cihazım var demişsin;bunları besleyecek güçde '' statik '' ups bulman zor olabilir,bulsanda kısa zamanda akü gurupları deşarj olacagından senin ihtiyacına karşılık vermez.
Sana tek tavsiyem kesin ve net olarak '' dinamik ups '' dir.Bu sistemle yakıtın bitmedigi muddetçe enerji devamlılıgını saglıyabilirsin,bir ikinciside üzerindeki regülatör bobini sayesinde faz geriilimini bir standarda baglarsın ve inanıyorumki senin istegine tek karşılık veren sistem inan budur ama unutmaki maliyeti çok pahalıdır.
Örnegin;bende 1600kva lık dinamik ups sistemi var şuanki birim fiyatı 1 tirilyon,800 milyar...
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Sn. cosfimetre, öncelikle; arkadaşlar açıklamışlar ama kısaca açıklamak gerekirse önemli makineleriniz için koruma yapmanız kaçılnılmaz, dalgalanmalar için regülatör kullanmanızda yarar vardır.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,050
Mesajlar
922,863
Kullanıcılar
451,321
Son üye
mehmet emin sözen

Yeni konular

Geri
Üst