Sahibinden İhtiyaç Fazlası Test ve Ölçüm Cihazları

uteralp

Üye
İhtiyaç fazlası cihazlarımız satılıktır. Dosya Boyutu fazla olduğu için görselli paylaşamadım. İstenildiğinde görseller paylaşılacaktır. Hiçbir cihaz tamir görmedi. Cihazlar AREL ELEKTRİK TİC. SAN. AŞ. tarafından satılmaktadır

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Satılık cihazların görselleri, fiyat bilgisi, tamir görüp görmediği, cihazların içlerinin açılıp açılmadığı ve kozmetik durumlarını paylaşmanız uygun olur.
Kolay gelsin.

Forumda ilk mesajınız, yeni üye olmuşsunuz.
Cihazları satın almak isteyenlerin ödeme konusunda size güvencesi nedir?

Bilmeyenler, merak edenler olabilir.

Normal foto formatında yayınlasaydınız içeriğini görseydik .
( xlsx dosyasını foto çekip . )

Sonuç garantisiz 2 el durumunda ( En azından ürünlerin fotosunu görmek gerekir . )
İlan satış ürünlerin faturası varmı ?

Yanlış anlamayın .
Daha önce bir forum üyesi de satış yapıyordu elektrik dağıtım firmasında çalışan biri idi . ( fatura yok - şirketin çalışma için verilen ürünleri olabilir ? )

İlan satışa kapatıldı .

Normal foto formatında yayınlasaydınız içeriğini görseydik .
( xlsx dosyasını foto çekip . )

Sonuç garantisiz 2 el durumunda ( En azından ürünlerin fotosunu görmek gerekir . )
İlan satış ürünlerin faturası varmı ?

Yanlış anlamayın .
Daha önce bir forum üyesi de satış yapıyordu elektrik dağıtım firmasında çalışan biri idi . ( fatura yok - şirketin çalışma için verilen ürünleri olabilir ? )

İlan satışa kapatıldı .
Firmamız tarafından seri nosu ile fatura edilecektir.

Satılık cihazların görselleri, fiyat bilgisi, tamir görüp görmediği, cihazların içlerinin açılıp açılmadığı ve kozmetik durumlarını paylaşmanız uygun olur.
Kolay gelsin.

Forumda ilk mesajınız, yeni üye olmuşsunuz.
Cihazları satın almak isteyenlerin ödeme konusunda size güvencesi nedir?

Bilmeyenler, merak edenler olabilir.
Tarafımızca fatura edileceğinden ödeme sonrası teslimat yapılacaktır.

İstediğiniz cihazın görsellerini ve seri numaralarını mail üzerinden iletebilirim.

Forum istatistikleri

Konular
133,411
Kullanıcılar
459,370
Son üye
enver424
Geri