samsung notebook

Katılım
25 Ara 2009
Mesajlar
294
Puanları
1
Yaş
34
Arkadaslar samsung notebooklar hakkında ne düşünüyorsunuz.Kullanan ve bilgisi olan arkadaslar yorumlarını yazabilir mi ?
 
Arkadasım bende Samsung Laptop aldım ama daha alalı 2-3 hafta oldu onun için tam bir şey diyemem.Alırken bilerek ve araştırarak almıştım fakat sonuçta bunlar elektronik eşya oldukları için işin içinde şans faktörü de oluyor çünkü bundan önceki laptopum Asus'du ve herkes tarafından iyi bilinen bir marka olan Asus'un sorunlu modeline denk geldiğim için çok çektim ve bir daha Asus almam deme noktasına geldim.Kısacası Samsung Marka olarak elektronik ürünlerde iyidir ama inş. sende benim gibi bir tecrübe yaşamazsın.
 
Bende samsung n130 netbook var ve çok memnunum
 
samsung NP-R580 modeli benim düşündüğüm. özellikleri
# İşlemci : Intel Core i5 560M
# İşlemci Hızı : 2,66 GHz, 3 MB
# Bellek : 4 GB
# Sabit Disk : 500 GB

Ekran Belleği : 1 GB
Ekran Boyutu : 15,6"
Grafik Tipi : ATI HD5470
İşlemci Tipi : Çift Çekirdek
Optik Sürücüler : DVD-RW
Pil Tipi : 6 Hücreli Li-Ion
Usb Bağlantı Adedi : 3
Yazılım : Windows 7 Home Premium
Ekran Özelliği : LED HD

Fiyatı: 1.779,00 TL
Nasıl sizce ?
 
samsung kullanıcıları bu fiyata bu laptop nasıl sizce özelliklerini yazdım.Görüşlerinizi yazın herkesten bekliyorum
 
bende samsung r620 var çok memnunun. alalı 1.5 yıl oldu hiç bir sorun çıkmadı. ayrıca hiç ısınmıyor. ben şahsen tavsiye edrim.
 
R540 JS0ATR modelini yaklaşık 6 aydır kullanıyoruz, şu ana kadar herhangi bir sorun çıkartmadı, ısınma falan yok. Ancak Samsung bir dönemde ilk E-SATA'lı notebook modelleri ile oldukça sükse yapmıştı. Kalite açısından da çok beğeniliyordu. Eski kasaları kullananlardan edindiğim izlenim o zamanki temel modellerine göre yeni temel modellerde kaliteyi düşürdükleri. Tabiki üst modelleri kastetmiyorum, firmalar en üst modellerine daha bir özen gösteriyorlar :)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,815
Mesajlar
920,696
Kullanıcılar
450,907
Son üye
saitdemircigil

Yeni konular

Geri
Üst