Samsung rt43k6000ww dondurucu bölmede sorun

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Cinnet83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhabalar
Ben de aynı dolapta aynı sorunu yaşıyorum yetkili servis; "Ana kart ve soğutucu evap kapağı arızalı" teşhisi koymuştu.
Siz acaba sorununuzu çözmüş müydünüz?

Ana kartı anlarım ama, evap kapağı arızalanan bir şey değildir. Bildiğin plastik bir kapaktır ve etrafında izolasyon için sünger vardır.
Samsung buzdolaplarında defrost için cam tüp rezistans vardır genellikle arızalanır.

Ana kartı anlarım ama, evap kapağı arızalanan bir şey değildir. Bildiğin plastik bir kapaktır ve etrafında izolasyon için sünger vardır.
Samsung buzdolaplarında defrost için cam tüp rezistans vardır genellikle arızalanır.
Teşekkür ederim ben de kalkip kendim ana kart arizasini yaptırmaya çekindim ana karti yapariz evap kapağı nedeniyle sorun çözülmez diye. Kimseyi zan altinda birakmak istemem ama acaba servis bilerek kendim yaptırmayım diye böyle bir sey yapmış olabilir mi?
Servis dolabin 4 te bir fiyati tamir fiyatı teklif etti. Kendim dışarıda ana kart tamircisine yaptirayim mi siz ne tavsiye edersiniz?

Kartı sökmeden önce resimlerini çekin, sonra kartı tamir ettirin. Çok ucuza onarımı gerçekleşiyor.

Forum istatistikleri

Konular
133,413
Kullanıcılar
459,375
Son üye
ghkjbbujnn

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.
Geri