Kıyamet kopuyor , herkes marketlere saldırsın. Makarna, konserve , un , şeker ne varsa alıp sığınağa inin . İlk defa namık abinin bilgisinin ve tecrübesinin olmadığı bir konu gördüm, hiç hayra alamet değil [emoji3]Samsung TM310 tabletim var. nerdeyse 6 yıl oldu. Nasıl yazılım yükseltebilirim.
MErhabalar, yazılım desteği ve yeni sürüm varsa intenete bağlı olup, ayarlar altında - sistem - sistem güncellemeleri yazısına tıklayın.Samsung TM310 tabletim var. nerdeyse 6 yıl oldu. Nasıl yazılım yükseltebilirim.
Listede eksikler var sanki ... *uppo cips vb. saymadınız mesela .Kıyamet kopuyor , herkes marketlere saldırsın. Makarna, konserve , un , şeker ne varsa alıp sığınağa inin . İlk defa namık abinin bilgisinin ve tecrübesinin olmadığı bir konu gördüm, hiç hayra alamet değil [emoji3]
Abi...Samsung TM310 tabletim var. nerdeyse 6 yıl oldu. Nasıl yazılım yükseltebilirim.
Bu videoyu izleyin.
Android 7 yükseltmesi için.
İnşallah ise yarar.
Aslında, orjınalından sonra bır yazılım yuklemesı yapıldı.(oglum tarafından.)Kıyamet kopuyor , herkes marketlere saldırsın. Makarna, konserve , un , şeker ne varsa alıp sığınağa inin . İlk defa namık abinin bilgisinin ve tecrübesinin olmadığı bir konu gördüm, hiç hayra alamet değil [emoji3]
Rom atmaniz firmware yani custom rom atmaniz gerek ama tehlikelidir hocam cihazin brick olma ihtimali vardir rom dan once root atilip twrp kurulmasi gerekiyor rom da yapilacak hatada soft brick hatta cihazin komple acilmamak kaydiyla kapanmasida varSamsung TM310 tabletim var. nerdeyse 6 yıl oldu. Nasıl yazılım yükseltebilirim.